Asayiş
  • 15.2.2019 08:19

Yaşadığı kadını rehin alan şahıs polisi şehit etti!

Uşak'ın Banaz ilçesinde birlikte yaşadığı kadını rehin alan ve "uzaklaştırma" kararı olduğu öğrenilen bir kişi, olaya müdahale için gelen polis memuru Mehmet A.'yı göğsünden vurarak şehit etti. Saldırgan, polisler tarafından etkisiz hale getirildi

Uşak'ın Banaz ilçesinde bugün saat 06.00 sıralarında, daha önce birlikte yaşadığı kadını rehin alan bir kişi, olaya müdahale etmek için gelen polis ekiplerine ateş açtı. Olayda göğsünden vurulan polis memuru Mehmet A. (37) ağır yaralandı. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Mehmet A., yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

KADININ BAŞINA SİLAH DAYADI

Edinilen bilgilere göre, polis ekiplerinin gelen ihbar üzerine adrese gittiği, rehin alınan kadının kızının Mehmet A.'ya kapıyı açtığı öğrenildi. İçeri giren polis memuru Mehmet A. olaya müdahale edince, kadının başına tabanca dayayan şüpheli tarafından göğüs boşluğundan vurularak şehit edildi.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

AA, İHA ve DHA'da yer alan haberlere göre polisi şehit eden saldırgan da polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Vurularak etkisiz hale getirilen şüpheli hakkında uzaklaştırma kararı olduğu ortaya çıktı.

Güncellenme Tarihi : 15.2.2019 10:21

İLGİLİ HABERLER