Asayiş
  • 7.6.2008 13:50

YOLDA YÜRÜYEN KIZIN BACAKLARINI ELLEYEN SAPIK YAKALANDI

ESKİŞEHİR’de, sokakta yürüyen bir genç kıza elle sarkıntılık edip kaçan zanlı, polisin kısa kovalamacası sonucu yakalandı.

Olay, Mamure Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi’nde, dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yaya kaldırımında yürüyen 25 yaşındaki D.A.'nın arkasından yaklaşıp, eliyle eteğini kaldıran 28 yaşındaki T.Ö. bacaklarına dokunarak sarkıntılık etti. T. Ö., genç kızın bağırarak tepki göstermesi üzerine hızla olay yerinden kaçtı.

Kısa bir süre sonra kendisine sarkıntılık eden T.Ö.'yü olay yerinden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki Kırım Caddesi'nde yürürken gören D.A., bu sırada tesadüfen geçmekte olan bir ekip otosunu durdurup polise zanlıyı göstererek şikayetçi oldu. Genç kızın polislerle konuştuğunu gören T.Ö. ise kaçmaya başladı. Polisler kısa süren kovalamaca sonucu, T.Ö.'yü Gazi Yakup Satar Caddesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu yakınlarında yakaladı.

Genç kız tarafından teşhis edilen ve oto tamirci dükkanında çalıştığı belirtilen T. Ö. gözaltına alındı. T.Ö.'nün sorgusunun ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:46

İLGİLİ HABERLER