Asayiş
  • 29.8.2016 16:00

İzmir'de 43 katlı binada dehşet: 1 işçi öldü

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki inşaat halindeki 43 katlı binanın cam montajı sırasında, kopan demir ve cam parçaları işçilerin üzerine düştü. Feci olayda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre herkesi dehşete düşüren olay, Bayraklı ilçesi Adliye kavşağındaki inşaat halindeki 43 katlı bir binada meydana geldi. İnşatta çalışan işçilerin binanın 31. katında cam montajı yaptığı sırada, demir ve cam parçaları bir anda aşağıya kaydı. Düşen parçalar, zeminde bulunan iki işçinin üzerine düştü. Olayda adeta can pazarı yaşandı. Feci kazada, bir işçi olay yerinde hayatını kaybederken, bir kişi ise ağır yaralandı.

Diğer camlar da aşağıya düştü, korku dolu anlar yaşandı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan işçiyi hemen kurtardı. Büyük bir titizlikle kurtarılan işçiye ilk müdahale olay yerine yapıldı. Ağır yaralı işçi, hemen Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan, düşen demir ve cam parçaları, montajlanan diğer kattaki camlara da zarar verdi. Bu camlar da metrelerce yükseklikteki binadan aşağıya düştü. Korku dolu anların yaşandığı olayda ekipler, bölgeyi güvenlik çemberine alarak hiç kimseyi yaklaştırmadı. Bölgede kopan cam parçalarının toplatılması ve zarar gören camların alınması için çalışma başlatılırken, feci kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Atakan Şen - Ceren Atmaca

Güncellenme Tarihi : 29.8.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER