Asayiş
  • 24.6.2016 11:33

İzmir'de sokak ortasında korkunç infaz

Edinilen bilgiye göre olay Konak ilçesine bağlı Alsancak semtinde meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunan üç kişi, 1471 Sokak üzerinde kavgaya tutuştu. Alkollü olan ve ayakta durmakta zorlanan üç şahıstan R.A (54) ve M.Z (54), Bayram Gerek (43)'e saldırdı. Alkollü olan iki kişi dakikalar boyunca Gerek'i darp etti.

GÖĞÜS KISMINDAN BIÇAKLADILAR
Kavga sırasında hızını alamayan bir şahıs bıçağını çekti. Elindeki bıçakla Bayram Gerek'i iki kez bıçaklayan zanlı, daha sonra arkadaşıyla Gerek'i darp etmeye devam etti. Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmak isteseler de başarılı olamadılar.

ÖLDÜRÜCÜ TEKME ATTIĞI ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Bayram Gerek, aldığı bıçak darbeleri ve darpla ağır yaralandı. Kavga sırasında tüm bu yaşananlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kavga sırasında darp edilen ve bıçaklanan Bayram Gerek'in gücünün kalmadığı görülüyor. Bu sırada zanlılardan birisi Gerek'e öldürücü bir tekme atıyor. Gerek, daha sonra aldığı tekme darbesiyle yere yığılıyor.

BAYGIN OLDUĞU ANLARDA BİLE TEKME ATTILAR
Bu sırada zanlıların, Gerek'in yere düşmesine ve baygın olmasına rağmen tekme atmaya ve darp etmeye devam ettikleri güvenlik kameralarına yansıyor. Görüntülerde zanlıların, bir süre sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Olayların meydana gelmesiyle çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Servis'e durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Bayram Gerek'in kalbinin durduğunu anladı. Kalp masajı yapan ekipler, Gerek'i hayata döndürdü.Hurdacı olan Gerek, kısa bir süre sonra yolda hayatını kaybetti. Bölgede inceleme yapan İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri, kısa sürede zanlıların eşgalini tespit etti ve peşine düştü. R.A (54) ve M.Z (54), ekipler tarafından bir parkta kaçmak isterken yakalandı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar,mahkemece tutuklandı.

HAKAN GÖZALAN
 

Güncellenme Tarihi : 24.6.2016 11:46

İLGİLİ HABERLER