Yaşam
  • 15.4.2017 12:02

Asena'dan Caner Erkin hakkında şok iddialar

Asena Atalay'dan Caner Erkin hakkında zehir zemberek açıklamalar..

Asena Atalay'dan Caner Erkin hakkında zehir zemberek açıklamalar

Caner Erkin'in iddia ettiği gibi ahlaksız bir yaşam sürmedim. Onunla gittiğim davetlerde ve eğlence mekanlarında çekilen fotoğraflarını dava dosyasına delil olarak sunuyor ve alkol alıp bayıldığımı ileri sürüyor. Yanımda eşim varken iddia ettiği bu hususların hepsi soyuttur. Ben alkol kullanmam.

"EŞCİNSEL Mİ DİYEYİM"

Caner'i asla aldatmadım. Hiçbir Türk erkeği , eşinin kendisini aldattığını bilerek bu durumu kabullenmez. Caner hakkımda çıkan haberlerin iç yüzünü bildiği için yanımda olmuştu. Eşimle birlikte gittiğim eğlence mekanlarında çekilen fotoğraflarımın, ahlaksız bir yaşam sürdüğümü göstermez. Hele ki, arkadaşlarımla gittiğim eğlence mekanlarında çektirdiğim fotoğraflar, eşimi aldattığım anlamına hiç gelmez. Caner de biseksüel arkadaşlarıyla lüks mekanlarda fotoğraf çektiriyor. Zamanın hepsini biseksüel arkadaşlarıyla geçiriyor. Caner'e biseksüel mi diyeyim?

"DİREK DANSI BİR SPOR"

Gittiğim dans kulübünü gece kulübü gibi gösterip, striptiz yaptığımı iddia etmesi çok çirkin. Gittiğim mekan sadece dans kulübü ve yaptığım direk dansı bir spor. Hamilelik sırasında zayıflama hapı kullandığım iddiasında bulunan Erkin'e, en güzel cevap Çınar'ın sağlıklı olmasıdır. Hamilelik sırasında kilo aldım. Doğum sonrası spor ve diyetle yaşadım. Oğlumu 22 ay boyunca emzirdim.

Dilek YAMAN - SABAH

Asena'nın iddiası yürek yakacak!

"CANER BİSEKSÜEL" İDDİASI

Oğlu Çınar'ın velayetini almak için dava açan Caner Erkin'e, Asena'dan tokat gibi yanıt geldi. Mahkemeye başvuran Asena Atalay, "Caner, Şükran Ovalı'yla gönül ilişkisine başladı ve çocuğunu unuttu. Hakkında başlattığım icra takipleri sonrası bir çocuğu olduğunu hatırlatmış oldum. Direk dansı yapıp ahlaksız yaşadığımı söyleyen Erkin'in biseksüel arkadaşlarıyla samimi ilişkileri var. Caner'e biseksüel mi diyeyim?" diyerek kendisini savundu.

Asena Atalay'dan Caner Erkin hakkında zehir zemberek açıklamalar

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, çocuğunun velayetini almak için açtığı davada, Asena Atalay hakkında şoke edici iddialarda bulunmuştu.

Asena Atalay'dan Caner Erkin hakkında zehir zemberek açıklamalar

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Asena Atalay'dan Caner Erkin'e tokat gibi yanıt geldi. Asena Atalay'ın avukatı Beyza Sındıraç aracılığıyla başvurduğu mahkemede, ünlü futbolcu hakkında zehir zemberek iddialarda bulundu. İşte o iddiaların bulunduğu dilekçe…

Asena Atalay'dan Caner Erkin hakkında zehir zemberek açıklamalar

"ÇOCUĞUNU İCRAYLA HATIRLATTIM"

Caner'le imzaladığımız protokol sonrası boşandık. Bana ödemesi gereken nafakayı ve oğlu Çınar'ın bakım, eğitim gibi giderlerini ödemediği için Caner'e icra takibi başlattım.

Boşanma ilamını ve babalık görevlerini yerine getirmeyen Caner Erkin, hakkında başlattığım icra takipleri sonrası, sosyal medya üzerinden hakkımda yıpratıcı ithamlarda bulundu. Bana hakaret dolu iftiralar attı.

Caner, henüz boşanalı 1 yıl olmamasına rağmen, boşandıktan hemen sonra bir gönül ilişkisi yaşadı ve ilişkinin evliliğe döndü.

Zaten yeni bir ilişkiye başlayan Caner Erkin, çocuğunu görmeye dahi gelmiyordu. Çocuğunu zaman geçtikçe unuttu. Başlattığım icra takibi ardından unuttuğu çocuğu aklına geldi ve velayet davası açtı.

Asena Atalay'dan Caner Erkin hakkında zehir zemberek açıklamalar

Güncellenme Tarihi : 15.4.2017 12:12

İLGİLİ HABERLER