Medya
  • 10.10.2008 02:54

ASİ VE DEMİR EVLENİYOR AMA!..

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğinde ASİS Yapım’ın Kanal D için çektiği ’ASİ’ dizisinde Demir ve Asi’nin beklenen düğünü gerçekleşecek.
Antakya’da çekimleri süren dizi, sezonun ilk bölümünde Demir’in Asi’ye gönderdiği kartpostallar aracılığıyla yaptığı evlenme teklifiyle ekran başındakileri heyecanlandırmıştı. İlerleyen bölümlerde Asi ve Demir’in önüne çeşitli engeller çıkacak. Fakat iki aşık, herşeye rağmen evlenecekler.
Demir’in Asi’ye yaptığı evlenme teklifi karşısında Neriman Hanım’ın sert tutumu iki aşığın canını sıksa da 40. bölümde çift sonunda evlenmeyi başaracak. Asi’nin kına gecesi ise yöresel kıyafetlerle gelenek ve göreneklere uygun yapılacak.
Ancak düğün sonrasında mutlu çifti kötü bir sürpiz bekliyor.
Dizinin internet sitesinde yer alan 38.Bölüm Özeti ise şöyle:
Raporun temiz çıkmasıyla Demir şimdilik cinayet suçlamasından kurtulmuştur. Asi ve Demir büyük bir mutlulukla nikah hazırlığına başlarlar. Sade bir nikah töreniyle biran evvel dünya evine girmekten başka bir dilekleri yoktur. Cemal Ağa vasiyetinde. Asi için davullu zurnalı, dillere destan bir düğün istemiştir. Neriman ise halen kararsızdır. Süheyla’nın kız istemek için bile olsa evine gelmesine karşıdır. Süheyla da Neriman’ın kapısına gidip kız istemeyi kabul etmez. Süheyla ile Neriman arasındaki soğuk savaş aşıkların mutluluğuna gölge düşürür. Bu krizi Defne ve Kerim çözmeyi çalışırlar. Ali evliliği engellemek için elini çabuk tutmak zorundadır. Ali, tek suç kanıtı olan cinayet silahına ulaşmayı başarır. Demir nişan yüzükleri elinde Asi’nin kapısını çalar.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER