Yaşam
  • 30.6.2009 03:14

AŞK HAYATINDA DA ROL YAPMAK İSTEDİLER AMA OLMADI!..

Birçok ünlü oyuncu dizilerde başlayan aşklarını sürekli inkar edip medyaya ‘arkadaşız’ deyip tepki gösterdi.Oysa kısa süre sonra fırtınalı aşkları tek tek ortaya çıktı. Onlar da aşklarını itiraf etmek zorunda kaldı...

İlker İnanoğlu-Özge Ulusoy: "Arka Sokaklar" dizisine lise öğretmeni karakteriyle giren Özge Ulusoy, dizinin gözü kara başkomiseri İlker İnanoğlu'yla dizi aşkını gerçek hayata taşıdı. Çapkın oyuncu, dizinin ilk bölümlerinde Irmak Ünal ile aşk yaşamıştı.

Deniz Çakır-Nihat Altınkaya: Yaprak Dökümü'nün Ferhunde’si Deniz Çakır ile patronu Levent'i canlandıran Nihat Altınkaya arasında yaşanan aşk gerçek hayata taşındı. Aşktan rahatsız olan yapımcı, Nihat Altınkaya'nın rolüne son verdi.

Merve Sevi-Paşhan Yılmazel: Merve Sevi, 'Doktorlar' dizisinde yeni bir aşka yelken açtı. Dizide Paşhan Yılmazel ile aşk yaşamaya başlayan Merve Sevi, aralarındaki aşk hakkında yapılan yorumlara, "Biz yıllar öncesinde birlikte olduk, yeniden birlikteyiz, aşkımız hakkında yapılan yıpratma çalışmaları yersiz" dedi.

Bergüzar Korel-Halit Ergenç: Binbir Gece dizisindeki aşk gerçeğe dönüştü. Bergüzar Korel'in hayatında ünlü balet Tan Sağtürk varken, Halit Ergenç İzmirli Gizem Soysallı ile çiçeği burnunda bir evlilik yaşıyordu. Ancak ikisi de ilişkilerini sonlandırıp Paris seyahatine çıktı. Sonrasında da aşklarını itiraf ettiler.

EVLENDiLER BiLE

Gamze Özçelik- Uğur Pektaş: Arka Sokaklar dizisinin en büyük aşkı 'Komiser Zeynep'i canlandıran Gamze Özçelik ve 'Komiser Murat'ı canlandıran Uğur Pektaş arasında yaşandı. Genç çiftin aşkı evlilikle sonuçlandı. Yaşadığı üzücü olayların sırasında Özçelik'e destek olan Uğur Pektaş'ın gösterdiği yakınlık iki ünlünün hayatlarına yeni bir sayfa açmasına neden oldu. Annelik heyacanı yaşayan Gamze Özçelik bir aylık hamile...

CANLI YAYINDA iTiRAF

Pelin Karahanİbrahim Kendirci: 'Kavak Yelleri' dizisinin setinde aşkları başlayan Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci gerçek hayatta uzun süre aşklarını inkar ettiler. Aşklarını canlı yayında itiraf eden genç ikili, "Bu konunun işimizin önüne geçmemesi için açıklama yapmadık" dedi.
(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER