Yaşam
  • 11.7.2009 13:03

AŞK İLİŞKİLERİMDE SEKS DÖRDÜNCÜ SIRADA GELİR

Asena atv'de yayınlanan 'Benimle Dans Eder misin' yarışmasıyla ekrana geri döndü. Ünlü dansöz, futbolcu Servet Çetin ile olan ilişkisinden babasıyla barışmasına kadar her şeyi GÜNAYDIN'a anlattı.

'Benimle Dans Eder misin?' yarışması ikinci kez nasıl ortaya çıktı?
Yarışma daha önce başka bir kanalda yapılmış ve beğeni toplamıştı. Yarışma bittiğinde 'Neden tekrar yapılmıyor' diye düşünüyordum. Hem çocuklara kötü örnek olmayacak bir işti hem de insanların ailece izleyebileceği bir projeydi. Teklife çok mutlu oldum çünkü işimle ilgili en doğru proje buydu. Onca saçma sapan program arasında böylesine güzel bir yarışmanın olmaması üzücü olurdu.

KÖPEK KOVAR GİBİ DAVRANDILAR
'Çarkıfelek' programında çok severek hosteslik yapıyordunuz ama aniden programdan çıkarıldınız. O dönem bu konu çok konuşuldu. Şimdi işin aslını sizden dinleyebilir miyiz?
Ben programdan ayrılmama değil ama ayrılma şeklime sinirlendim. Neticede ömür boyu bu programda görev alacağım diye bir şey yok. Ama söyleme şekilleri kötüydü. Ben kuliste yayına çıkmayı bekliyorum. Düşünün hiçbir şeyden haberiniz yok, önceden bir uyarı yok, bu konuyla ilgili bir konuşma geçmemiş. Bir anda MED Yapım'dan biri içeri girdi ve "Biz programa sarışın yarışmasındaki kızlarla devam etme kararı aldık. Zaten 'Çarkıfelek' yarışmasıyla bir kariyer yapamazsınız. Size başka bir proje yapacağız" dediler. "Olur" dedim ama çok üzüldüm. Çünkü benim anlayışım şunu gerektirirdi; madem benden sıkıldınız bunu bana bir hafta öncesinden söylersiniz. Bir çay, bir kahve içmeye davet eder karşınıza alır, izah edersiniz. Sanki ben kapılarındaki itim. Köpek kovarmış gibi davrandılar. Yayına çıkmaya dakikalar kala bir insana bu söylenir mi? Program bittikten sonra söyleseydi bari vicdansızlar!

Mehmet Ali Erbil'den destek geldi mi?
Hayatımı kimseden bir şey bekleyerek sürdürmüyorum. Herkes yaptıklarından sorumlu.
Kimseye kırgın değilim.

'Çarkıfelek' yarışmasını neden kabul ettiniz maddi sorunlarınız mı vardı?
Hayır, kesinlikle... Ayrıca benim bir mesleğim var, turizm otelcilik mezunuyum. Geleceğimle ilgili yatırım yaptım, kendimi garantiye aldım ben.

Eski sevgiliniz Serhat Fafal ile barıştınız mı, öyle söylentiler çıktı bir ara?
Bir buçuk yıldır ayrıyız ama dostuz. Ne zaman sıkıntımız olsa birbirimizin yanında oluruz. Çünkü saygılı bitirdik ilişkimizi.

İlişkiniz iyi giderken neden bitirdiniz?
Aşk bitti, ama bunların yanı sıra Serhat aile kurmak, çocuk sahibi olmak istiyordu. Ben ona bedenimle, beynimle hazır değildim. Ben en iyisini vermek istiyorum aileme, çocuğuma o yüzden olmadı. İş olsun diye ya da modaya uymak için, zengin birini bulayım gibi bir derdim olmadığı için istemedim.

BİYONİK YAŞ KAYGIM YOK
Kadınların da biyonik yaşı var ama?
Evet, ama henüz o kadar yaşlı değilim. Oturup da biyonik yaşım geçiyor kaygıları yaşamıyorum. (gülüyor)

Futbolcu Servet Çetin ile aranızda aşk olduğu söylendi. Yorum yapmaktan kaçındınız. Aranızda aşk var mı yok mu?
Servet ile aramızda aşk yok ancak çok iyi dostuz. Görüşüyoruz.

Nereden çıktı o zaman bu aşk iddiaları?
Biz zaten arkadaş olarak görüşüyorduk. Ama hiçbir zaman dillendirmedik. Aman çıkalım görünelim derdimiz olmadı. Sanırım bizi ilk defa dışarda gördükleri için böyle düşündüler. Servet'in yabancı sevgilisi vardı ve benimle paylaşırdı. Farklı bir dostluğumuz var bazen abim gibi de oluyor. Onun olgunluğu beni bazen aşıyor.

Yani ilk tanıştığınızda içinizden hiç mi geçirmediniz 'Acaba sevgili olabilir miyiz' diye?
İlk tanıştığımızda aklımızdan geçti. Fakat zaman içinde gördük ki biz her şey olabiliriz ama sevgili olamayız. (gülüyor) Fikir ve yaşam tarzı anlamında birbirimize uyamazdık zaten.

Nasıl bir adam sizi etkiler?
Beni benden daha çok seven bir adam... Eğer beni çok sevdiğinden emin olursam ben de her şeyimle sahip çıkarım.

Şu anda sevgiliniz var mı?
Serhat'tan ayrıldıktan sonra başkasının kollarına atmadım kendimi, yalnızım. Şimdi spor yaptığım için yanıma yakışacak spor yapan, fiziği düzgün bir adam olması lazım. Mesela Eros Ramozotti akşam yemeğine çıkmak istese kabul ederim. Kısa boylu ama karizmatik bir havası var.

Sanki ilişkilerinizde seks ilk sıradaymış gibi bir düşünce var insanların kafasında, öyle mi?
Aşk ilişkilerimde seks üçüncü-dördüncü sırada yer alıyor. Neden böyle bir düşünce var ben de anlamıyorum. Öncelikle seks bir sanattır. Beraber olduğum insanı mutlu etmeyi severim. Ama önce beynine kalbine bakarım sonra diğerleriyle ilgilenirim.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER