Asayiş
  • 29.5.2006 16:55

AŞK KATLİAMINDA DEHŞET İFADELER!..

Sevgilisiyle beraber babasını, annesini ve ablasını öldüren G. K. ile cinayetleri işleyen K. B, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

K. B. ve sevgilisi G. K., soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Ali Velioğlu'nca sorgulandıktan sonra, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldılar. Nöbetçi Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan K. B. ve G. K., Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 100'üncü Maddesi gereğince tutuklanarak, cezaevine gönderildiler.
Mahkemede suçunu itiraf ettiği öğrenilen K. B.'nin, G. K. ile aralarında hissi ilişki bulunduğunu söylediği belirtildi.

Alınan bilgiye göre, G.'nin ailesiyle arasında problemi olduğunu ve ailesini öldürmek istediğini kendisine daha önce söylediğini anlatan K. B., G.'yi  “Her ailede böyle tartışmalar olur” diye ikaz ettiğini, ancak G.'nin niyetinin ciddi olduğunu daha sonra anladığını ifade etti. K. B.'nin ifadesinde, “olaydan önce G.'nin ailesi ile görüşüp, konuyu anlatmak istediğini ancak görüşemediğini” söylediği belirtildi.

TÜYLER ÜRPERTEN İTİRAF

Olay günü, G. K.'nın kendisine daha önce verdiği anahtar ile eve girdiğini ve konuşmak için G.'nin babası Kadir K'yı beklediğini belirten K. B., mahkemede şunları anlattı:

“Olay tarihinde G. ile konuştuk ve ben evlerine gittim. G.'nin babası geldi. Konuşmak istedim, bana hakaret etti ve tekme ile vurdu. Ben de kendisine vurdum. Yere düştük, bana, aileme hakaret edince dayanamadım. Birkaç kez yumruk attım, boğazını sıktım. Boğazından kan gelince bıraktım, bu arada kemeri boğazına takmak istedim ancak kemer koptu. Masaj yaptım, daha sonra kanepeye yatırdım.

G. telefondan mesaj çekti, 'babamı halletin mi çaldır' diye. Ben de 'tamam' diye karşılık verdim. Daha sonra kapının açıldığını fark ettim. G., annesi ve ablası gelmişti.”

Eve gelen anne Fatma K'yı yatak odasına götürdüğünü, G.'nin de daha önce sakladığı bıçağı ablası Nilgün K'ya saplamaya başladığını anlatan K. B., bu sırada yaşananları görmemesi için Fatma K'nın yüzüne yastıkla bastırdığını ifade etti. Dövüş sporlarıyla ilgilendiği belirtilen K. B.'nin, baba Kadir K'yı göğsüne attığı yumruk ve tekme darbeleri neticesinde kaburgalarını kırarak öldürdüğü belirtildi.

“BEN ANNEMİ ÖLDÜREMEM”

G.'nin ölen ablasını bıçaklamaya devam ettiğini görünce, elindeki bıçağı aldığını ve bıçağı iki defa da Nilgün K'ya kendisinin vurduğunu söyleyen K. B.'nin, G.'nin “ben annemi öldüremem” demesi üzerine, anne Fatma K'yı da kendisinin bıçaklayarak öldürdüğünü ifade ettiği bildirildi. K. B.'nin, daha sonra G. ile tartıştıklarını ve yaşananlar sırasında ellerinden yaralandığı için hastaneye gittiğini söylediği kaydedildi.

G.'nin, ağabeyi Hüseyin K'yı da öldürmek için plan yaptığı ancak heyecanlandığı için ağabeyini öldüremediği belirtildi.

EVDE DÜŞÜRDÜĞÜ ANAHTAR SAYESİNDE YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, polis, K. B.'yi cinayetleri işlediği sırasında düşürdüğü kendi evine ait anahtar sayesinde yakaladı.

Evde 4 tane anahtar bulan polis, bu anahtarlardan ikisinin G.'nin K. B.'ye verdiği anahtarlar olduğunu, diğer ikisinin ise şüphe üzerine gözaltına alınan K. B.'nin evinin anahtarları olduğunu tespit etti. Bu tespitin ardından sorgulanan K. B., suçunu itiraf etti.

Olay sırasında kendisini de ellerinden yaralayan K. B., adliyeye elleri sargılı bir şekilde getirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER