Yaşam
  • 12.11.2016 11:36

"Aşk Laftan Anlamaz" da dikkat çeken detay

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında bu detay dikkat çekiyor

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi ve izleyiciler Murat ve Hayat arasında yaşananları merakla bekliyor.. Aşk Laftan Anlamaz 18. bölüm fragmanında Hayat, Murat'a evet derken alınan evlilik kararı Murat karmakarışık duygular içindedir. Peki Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar..

Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri şoke edecek. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle Cumartesi akşamı ekranlarda yer alacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça gergin dakikalar yaşanacak. Murat ve Hayat mutlu bir şekilde evlenmiştir. Fakat evlilikten sonra Murat'ın ani değişimi Hayat'a zor günler yaşatacaktır. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 18. bölüm fragmanı.

Aşk Laftan Anlamaz 18. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları haberimizde!Herkesin pes ettiği sırada nikaha yetişen Murat, verdiği sözü yerine getirir ve Hayat ile evlenir. Hayat, içine düşeceği çıkmazdan habersiz Murat’a evet derken; Murat karmakarışık duygularla aşkıyla öfkesi arasında bocalayıp durmaktadır .Artık evli bir kadın olan Hayat’ı zor günler beklemektedir. Çünkü sevdiği, büyük bir aşkla bağlı olduğu adam ile nikah masasına oturduğu adam aynı değildir.  Aşk Laftan Anlamaz 18. bölümünde bambaşka bir adama dönüşen Murat, hayatındaki kadınlardan aldığı darbenin acısını Hayat’tan çıkarmaya başlar. Murat’ın öğrendiği gerçeklerden habersiz olan Hayat ise tüm suçu kendisinde görmektedir. Ve bu yüzden Murat’a kendisini affettirme konusunda hırs yapar. Murat onu affedene kadar onu terk etmeyecektir. Öte yandan Haşmet dedenin Hayat’ı geri alma çabalarına karşı net bir tavır sergileyen Murat, şaşırtıcı bir gerçekle daha yüzleşir. İki ailenin büyükleri arasındaki gerginlik, geçmişten kalan hesaplardan gelmektedir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Murat’ın Hayat’ı Giresun yolunda durdurması ikisi için yepyeni mutlu bir başlangıç yaratsa da bu aşk büyük bir sınavın içine düşer. Hayat’ı tüm yalanlara rağmen affetmeye çalışan Murat’ın önünde şimdi bir engel daha vardır. Hayat’ın Dedesi Haşmet! İki ailenin geçmişe dayanan bağlarının da ortaya çıkmasıyla Murat, Hayat’ı tamamen kaybetme ihtimaliyle yüz yüze gelir. Haşmet ve Murat arasında yükselen savaşın galibi kim olacaktır? Ancak tüm zorluklara rağmen Hayat’ın elini bırakmayan Murat’ı beklemediği yerden gelecek başka bir darbe alt üst eder. Önce Hayat, şimdi annesi… Geçmişin hatalarının bedelini Hayat ve Murat ödeyecek, ortaya çıkan sır ikisinin hayatında büyük bir kırılma yaratacaktır.

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.11.2016 11:38

İLGİLİ HABERLER