Yaşam
  • 12.7.2009 16:00

ASKER GENÇ TUVALETİNİ YAPARKEN DÜĞÜN SALONUNA DÜŞTÜ!

REFİK FİDAN - HAMZA ORUÇ / BURSA

Düğüne katılanlar şaşkınlık yaşarken, asker ağır yaralandı. Olay bugün saat 14.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. Çekirge Askeri Hastanesi'nde vatani görevini yapan Y.C (21) haftasonu verilen çarşı izninde arkadaşları ile gezmeye çıktı. Tophane yamaçlarında eğlenen askerlerden Y.C, küçük tuvaletini yapmak için yamaçların kenarına geldi. Bu sırada dengesini kaybeden asker, bir düğün salonunun arka bahçesine düştü.

Yaralı asker bu sırada içeride Cenk Yılmaz isimli çocuğun sünnet düğününe katılan vatandaşlar ve personel tarafından fark edildi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Y.C tedavi altına alındı. Askerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Düğün salonu sahibi Şefik Anaç, yaralı askerin arka bahçelerine düştüğünü belirterek, "Fark ettiğimizde hemen polise ve ambulansa haber verdik. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor. Çok şaşkınım. Tam düğünün üstüne düşünce, düğünü durdurduk" dedi.

Sünnet düğünlerinde böyle bir olayın başlarına gelmesinden çok etkilendiklerini ifade eden düğün sahipleri ise "Düğünde böyle bir yaralama olması bizi üzdü" şeklinde konuştular.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER