Asayiş
  • 8.5.2013 11:42

Asker konvoyunda hayatını kaybetti

ANTALYA - Antalya Su ve Atıksu İdaresinde sayaç okuma görevlisi olarak çalışan Abdullah Genç (21), vatani görevini yapmak için Hatay'a gidecek arkadaşı Nuri Akil'i uğurlamak için otogara gitti.
     Arkadaşını bindirdikten sonra otobüsün arkasında, kullandığı otomobille arkadaşlarının oluşturduğu konvoya katılan Genç, Düden Kavşağı'ndaki trafik ışıklarında plakası öğrenilemeyen otomobilini kullanması için kız arkadaşı Merve S'ye verdi.
     Otobüsü Yeni Hal Kavşağı'na kadar takip eden Merve S'nin kullandığı otomobil, burada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak yan yattı.
     Kazada yaralanan Merve S. ile Abdullah Genç ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Genç, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Merve S'nin ise kolunda kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
     Genç'in cenazesi, otopsisinin ardından yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Cenazenin, Elmalı ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.
     Genç'in bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabına "Gençliğine güvenip de vakit çok erken derken, bir bakmışsın elveda bile diyememişsin giderken" yazması ise dikkati çekti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER