Yaşam
  • 29.9.2010 00:51

ASKERE GİTMEDEN 3 KADINLA SABAHLADI!..

Rafet El Roman sayesinde şöhretin kapılarını aralayan ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Bebek'te kameralarına yakalandı. Ayakligazete.com'un haberine göre, sürpriz bir şekilde "Cuma günü askere gidiyorum" diyerek şaşırtan Yusuf Güney, asker öncesi İstanbul gecelerinde tozu dumana kattı. Üç kız arkadaşıyla birlikte görüntülediğimiz ünlü popçu, "Aşk yok desem, bir şey yazacaksınız. Kafanıza göre takılın." diyerek verdiği cevapla herkesi şok etti. Sempatik tavırlarıyla etrafa neşe saçan Yusuf Güney "Waffle yemek için dışarı çıktım. Arkadaşlarım da yalnız bırakmadı." diyerek kırdığı potu düzeltmeye çalıştı. Askerliğini kısa dönem olarak ve Burdur'da yapacağını belirten Yusuf Güney, yeniden baba olan Rafet El Roman'a "Allah analı babalı büyütsün." diyerek kameralar aracılığıyla iyi dileklerde bulundu.
Asker dönüşü "Unut Onu Kalbim" adlı şarkısına Afrika'da klip çekeceğini söyleyen Yusuf Güney, klipte kendisine 3 Afrikalı'nın da eşlik edeceğini belirtti.

ASKER YUSUF'UN DERDİ SAKAL!
Ünlü popçu, altı senedir sakallarını kesmediğini ve en büyük sıkıntısının da sakallarına ve saçına veda etmek olacağını söyledi. Yusuf Güney, "Askerlik her Türk gencinin vazifesi, ancak artık bizim ülkemizde de profesyonel askerliği geçilmeli. 1 milyon asker yerine, 200 bine düşsek mesela" dedi. Diğer sanatçıların askerliğini kısa dönem yapacak olan Yusuf Güney'e ne tepki vereceği ise merak konusu...

(HTS)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:15

İLGİLİ HABERLER