İzmir merkezli 'Gizli bilgi belge bulundurma' davasında tutuklu yargılanan üçü asker, dört kişi tahliye edildi...
Askeri casusluk davasında 4 tahliye

Hızlı Özet
“'Gizli bilgi belge bulundurma' davasında 4 tahliye”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İtirafçı Yalçınkaya'nın 'Can Güvenliğim Yok' Diyerek Sakladığı İsim Müsavat Dervişoğlu Çıktı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen bir soruşturma çerçevesinde, etkin pişmanlıktan faydalanan iş adamı Sarp Yalçınkaya'nın ifadesinde 'can güvenliği' gerekçesiyle açıklamadığı siyasetçinin kimliği belli oldu. Bu ismin, tüm ihale ağını başlattığı iddia edilen İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu olduğu ortaya çıktı.

Çorlu'daki Şehit Cenazesinde İkinci Acı: Türk Bayrağıyla Konuşma Yapan Vatandaş Vefat Etti
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, şehit polis memuru Erkan Tütüncüler için düzenlenen cenaze merasiminde Türk bayrağına sarılarak konuşma yapan 61 yaşındaki Ahmet Kartal, aniden fenalaşarak yere yığılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ve günlerdir yoğun bakımda olan Kartal, yaşam mücadelesini kaybetti.

İran, Mücteba Hamaney'in yaralanmasının detaplarını verdi
Nuşabadi, İran'ın taleplerini "Lübnan dahil tüm cephelerde savaşın sona ermesi, dondurulmuş varlıkların serbest bırakılması, deniz ablukasının kaldırılması ve ABD güçlerinin bölgeden çekilmesi, İran'ın petrol satışlarının serbest bırakılması" şeklinde sıraladı.

Trump'dan Türkiye'ye hadsiz teklif.. İsrail'le İbrahim anlaşması yapsın
İran ile müzakereler gayet iyi gidiyor! Ya herkes için “büyük anlaşma” olacak ya da hiç anlaşma olmayacak. Savaş cephesine geri dönülecek ve çatışmalar yeniden başlayacak ama her zamankinden daha büyük ve daha şiddetli olacak. Ve kimse bunu istemiyor!