Dünya
  • 9.11.2020 12:01

Askeri üste bir subay 3 askeri öldürdü

Askeri yetkililer Pazartesi haber ajanslarına verdiği demeçte, bir subayın orta Rusya'daki bir askeri hava alanında en az üç askerini vurarak öldürdüğünü söyledi.Devlet tarafından işletilen TASS haber ajansının bildirdiğine göre kurbanlar arasında iki subay ve bir sözleşmeli asker yer alıyor . Bildirildiğine göre dördüncü bir kurban hayatta kaldı ve hastaneye kaldırıldı.

Gelen son dakika bilgisine göre, Rusya'da Voronezh şehri yakınlarında bulunan askeri üste silah sesleri duyuldu.

Rusya’nın Voronezh kenti yakınlarında bulunan askeri hava üssünde bir subay dehşet saçarak 4 askeri vurdu. Olayda 3 asker hayatını kaybederken, 1 asker de ağır yaralandı.

Rusya'da Voronezh kenti yakınlarında bulunan askeri hava üssünde bir subay, bunalıma girerek, 3 askeri vurdu. Voronezh Batı Askeri Bölgesi'nden yapılan resmi açıklamaya göre, subayın olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Ordu ve polisin dehşet saçan subayı yakalamak için havadan ve karadan operasyonu başlattığı kaydedildi. Diğer yandan saldırıda vurulan diğer askerin ise hastaneye kaldırıldığı, durumunun ağır olduğu ifade edildi. Subayın saldırıyı neden gerçekleştirdiği henüz açıklanmazken, askeri yetkililer saldırgan subayın bunalıma girmiş olabileceğinin tahmin edildiği ifade etti.

 

Güncellenme Tarihi : 9.11.2020 12:05

İLGİLİ HABERLER