Yaşam
  • 21.5.2019 00:59

Aşkın ilk fotoğrafı

Gülben Ergen, yaklaşık iki aydır birlikte olduğu sevgilisi Emre Irmak’la Etiler’deki Papermoon isimli mekanda yemek yedi.

İlk kez görüntülenen çift, karşılarında gazetecileri görünce, hızlıca aracına yöneldi. Tekrar fotoğrafının çekilmesini istemeyen şarkıcı, Bebeköy’de güvenlikli bir siteye girdi.

Aşkın ilk fotoğrafı

Geçtiğimiz eylül ayında Burak Törer'le olan birlikteliğini sonlandıran Gülben Ergen, kısa sürenin ardından yeni bir aşka yelken açtığı müzisyen Emre Irmak ile ilk kez birlikte görüntülendi. Aynı araca binen ikili, gazetecilere tekrar yakalanmamak için hızlıca evlerinin yolunu tuttu

Aşkın ilk fotoğrafı

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, geçtiğimiz eylül ayında Burak Törer'le olan birlikteliğini sonlandıran Gülben Ergen, kısa sürenin ardından yeni bir aşka yelken açtığı müzisyen Emre Irmak ile ilk kez birlikte görüntülendi. Ulus'ta bulunan bir mekanda akşam yemeği yiyen çift, çıkışta kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenince koşar adımlarla araca yöneldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Ergen’in bir hayli keyifsiz olduğu gözlendi. Aynı araca binen ikili, daha sonra gazetecilere tekrar yakalanmamak için hızlıca evlerinin yolunu tuttu.
 

Güncellenme Tarihi : 21.5.2019 00:28

İLGİLİ HABERLER