Spor
  • 10.10.2008 02:51

ASLAN 45 GÜNDE DEVRİ ALEM YAPACAK!..

Sakatlıklar ve ligde son oynanan Bursa yenilgisiyle sarsılan Galatasaray 19 Ekim tarihinden itibaren son derece yoğun ve zor bir döneme giriyor. 19 Ekim ile 2 Aralık tarihleri arasından 11 resmi maç oynayacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte tebdirlerin şimdiden alınmaya başladığı dikkatlerden kaçmıyor. Başkan Polat'ın "Disiplin ve dikkat" uyarısı işe yaradı ve Galatasaray'da tüm izinlerin süresiz olarak kaldırıldı.
6 lig, 3 de UEFA kupası
G.Saray'da 45 gün sürecek bu dönemde 6 Süper Lig karşılaşmasıyla 3 UEFA maçı oynayacak. Kuşkusuz bu süre zarfında en dikkat çeken karşılaşma ise 9 Kasım'da Saracoğlu Stadı'nda oynanacak F.Bahçe derbisi olarak göze çarpıyor. G.Saray Futbol Komitesi'nin sağlık kuruluna "tam gün mesai" talimatı verdiği ve sakat futbolcuların bir an önce takıma dönmesini istediği de öğrenildi.
Yönetimden taviz yok
Bu arada Harry Kewell, Milan Baros ve Shabani Nonda'nın "Maçtan bir gün önce yapılan kamplar kalksın" isteği de Başkan Adnan Polat ve Futbol Komitesi'nden geçmedi. G.Saray Yönetimi'nin, zorlu maçlar öncesinde henüz istedikleri performansı gösteremeyen takıma böyle bir izin vermeyeceği ve performansı beğenilmeyen oyuncuların durumuyla bizzat ilgileneceği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER