Spor
  • 14.8.2009 02:12

ASLAN RESTİ ÇEKTİ: 'YA KABUL EDİN YA BEDAVA ALIRIZ!..'

Manisaspor’un “Değerini bulmadan kesinlikle satmayız” diye tavır koyduğu Sezer ve kaleci Ufuk konusunda Galatasaray da teklifini yükseltmiyor.Sarı-Kırmızılılar, “İkisine karşılık 4 oyuncu, kabul etmezseniz sezon sonunu bedava alırız” diyor...

Sezon başında kaleci Ufuk’la görüşüp anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi, Manisaspor’un istediği yüksek bonservis bedeli yüzünden bu transferi gerçekleştirememişti.

Cim Bom, daha sonra Sezer Öztürk’le Ufuk’u birlikte almak için Manisaspor’la görüşmelere başladı. Ancak takas önerisi yapılan bu görüşmeler anlaşmazlıkla sonuçlanınca, Manisaspor oynamak istemeyen iki ismi kadro dışı bıraktı. Galatasaray bu kez yeniden devreye girip Sezer ve Ufuk için yeni bir teklifte daha bulundu.

MANiSA’DAN SUÇLAMA

Mehmet Güven, Serkan Kurtuluş, Yaser ve Alpaslan’ı Manisaspor’a öneren Galatasaray yönetimi, üste para istenmesi üzerine bu teklifini askıya almıştı. Ancak yönetim, Rijkaard’ın kadroda düşünmediği isimleri açıklaması üzerine bu teklifini bir kez daha Manisaspor yönetimine iletti.

Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, aracılığıyla yapılan görüşmelerde istenen sonucun alınamadığı öğrenildi. Manisaspor da Galatasaray’ın oyuncularını ayartıp, ucuza almak istediğini söyleyince ipler iyice koptu. Bu gelişmeler üzerine devreye giren Başkan Adnan Polat’ın, Sezer ve Ufuk konusunda ısrarcı olmaları için Adnan Sezgin’i uyardığı öğrenildi.

Polat’ın, “Oyuncular bizi istiyor. Manisaspor’a iyi bir teklif sunduk. Ancak onlar oyuncularının birer yıllık sözleşmesi olmasına rağmen astronomik ücretler talep ediyorlar. Biz de bu şartlarda sezon sonuna kadar bekleyip, Sezer ve Ufuk’u bedelsiz alırız. Kesinlikle teklifimizi artırmak gibi bir durum söz konusu değil” dediği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER