Spor
  • 1.8.2011 00:17

ASLAN SİFTAH YAPTI

Bir doğa harikası olan Bled kasabasının hemen yanındaki futbol kompleksindeki ilk idmanına yerel saatle 18.30'da başlayan Galatasaray, 1,5 saat süren idmanın ardından konakladığı otele döndü.

Dün gece Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla oynanan hazırlık maçında sahada göreve yapan futbolcular 50 dakika boyunca rejenerasyon (yenileme) idmanı yaptıktan sonra otele döndüler.

Dünkü karşılaşmada oynamayan futbolcular ise 1,5 saat boyunca teknik direktör Fatih Terim'in yönetiminde top kapma ve kaleye şut çekme idmanı yaptılar.
Fatih Terim kendilerini takip eden medya mensuplarına yaptığı açıklamada, Bled kasabasının tam bir doğa harikası olduğunu, etrafı tamamen dağlarla çevrili çok güzel bir gölü bulunan Bled kasabasını gerçekten muhteşem bulduğunu söyledi.

Terim, hazırlık kampı için mükemmel bir yer seçtiklerini, buradaki ortamın harika olduğunu, bugün antrenörler Hasan Şaş, Ümit Davala, Taffarel, yönetici Abdürrahim Albayrak ve bazı futbolcularla birlikte 7,5 kilometrelik gölün çevresini yürüdüklerini kaydetti.

Terim, Galatasaray'ın yeni transferi Fildişi Sahilli oyuncu Emmanuel Eboue'nin bu gece geç saatlerde Bled kasabasına gelerek Galatasaray kampına katılacağını, fu futbolcunun Galatasaray'ın yarın sabah yerel saatle 10.30'da yapacağı antrenmana katılacağını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:51

İLGİLİ HABERLER