Spor
  • 14.8.2009 00:12

'ASLAN'A ESİR OLMAYACAĞIZ!..'

Altın, ligin ilk maçını yenilgiyle ve puansız kapattıklarını belirterek, ikinci maçta puan almak istediklerini dile getirdi. Fenerbahçe maçında her iki devrede ortaya koydukları oyunun farklı olduğunu ve futbolcularının bundan ders çıkardığını kaydeden Altın, sözlerini şöyle sürdürdü: ''İlk maçta istediğimiz sonucu elde edemedik. Ancak İstanbul'a esir olmaya değil, puan almaya gideceğiz. İlk maç baskısından uzak, daha rahat bir oyun sergileyeceğiz. Bu bir puan mücadelesi ve ikinci maçta puanla tanışmak istiyoruz.''

Altın, Berberoviç, Çağlar, Süleyman ve Murat'ın sakatlıklarının devam ettiğini, İzzet'in durumunda da maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.

Futbolcu Güray Vural ise, bu sene ligin ilk iki haftasında iki en önemli takımla mücadele ettiklerini belirterek, ''İnşallah Galatasaray maçından puanla döneriz'' dedi.

Yeni transferlerden Bajic de, Türkiye liginin Avrupa'nın en kaliteli liglerinden birisi olduğunu, takım olarak herkesin sahada gerektiği gibi oynaması durumunda iyi sonuçlar alabileceklerine inandığını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER