Spor
  • 30.3.2009 04:11

ASLAN'IN PARA BABASI LİNCOLN!..

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln para basıyor. Geçen sezon imzaladığı sözleşmede reklam ve sponsorluk gelirleri için özel anlaşma yapan ve sarı-kırmızılı yönetimin forma satışı ve reklamlarla büyük gelir elde etmeyi planladığı 10 numara, kulübün kasasını ödediği cezalarla dolduruyor.

Geçen pazartesi günü İstanbul'dan ayrılan ve takımın yaptığı altı idmana çıkmayan Lincoln'ün katılmadığı her antrenman için 14 bin euro ceza keseceğini açıklayan Galatasaray yönetimi, Hamburg maçında oyundan çıkarken Bülent Korkmaz'a gösterdiği tepki nedeniyle de Brezilyalı yıldıza 30 bin euro fatura çıkarmıştı.

Sezon başı kampına geç katıldığı gerekçesiyle 104 bin euro ceza ödeyen Lincoln'ün, 1.5 yılda cebinden ödediği ceza 218 bin euro'ya ulaştı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü İstanbul'dan ayrılırken "Yarın döneceğim" diyen ve bir haftadır haber alınamayan Lincoln'ün yarın İstanbul'a geleceğini yöneticilere ilettiği öğrenildi. Öte yandan teknik direktör Bülent Korkmaz'ın Lincoln'e Gaziantepspor deplasmanında forma vermeyi düşünmediği kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER