Spor
  • 9.7.2009 02:59

ASLAN'IN YENİ KALECİSİNE JÜBİLE...

Atletico Madrid, 5 yıl formasını giyen ve daha sonra Galatasaray'a transfer olan Arjantinli kaleciyi bir veda maçıyla uğurlamayı planlıyor. İspanyol ekibinin bu konudaki düşüncesi Franco'ya da iletildi...

İspanya'da tam 11 yıl kalan ve bu sürenin 5 yılında Atletico Madrid forması giyen Leo Franco daha sonra bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu. Kulübüne bonservis ücreti kazandırmamasına rağmen İspanyollar Franco'ya vefalı davranmayı ihmal etmedi. Atletico Madrid kulübünün yöneticileri, özel bir maç düzenleyerek Franco'yu İspanya'dan uğurlamak istediklerini açıkladılar.

AS gazetesinin haberine göre, Leo Franco’nun Türkiye macerası başlamadan önce Arjantinli kaleci için bir maç düzenlemek isteyen Atletico yöneticileri henüz bir tarih açıklamadı. Ancak söz konusu maçın Vicente Calderon’da oynanması ve böylece Leo Franco’nun formasını giydiği kulübün hem taraftarlarının hem de yönetiminin deneyimli kaleciye veda etmeleri planlanıyor. 153 kez Atletico Madrid forması giyen Franco, bu formayı en çok terleten 5. oyuncu konumunda.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER