Spor
  • 30.7.2022 14:01

Aslan'ın yeni transferi! Florya'ya geliyor...

Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, ligin başlamasına kısa bir süre kala transferde düğmeye bastı. Yıldız golcünün transferini bitiren Aslan, 6. transferini de bitirmiş oldu. Golcü oyuncu kendini kanıtlama hedefiyle Florya'ya geliyor. 

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor...Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını da devam ettiren sarı kırmızılılarda flaş haberler de gelmeye devam ediyor.

BİR SEFEROVİC DAHA ALACAĞIZ!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Transferlerle ilgili, "Her şey %95 istediğimiz gibi gidiyor" diyen Timur şöyle konuştu:

6. TRANSFER ALİ AKMAN

Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Leo Dubois ve Haris Seferovic'in ardından Galatasaray'ın 6.transferi Ali Akman oldu.10 gündür Eintracht Frankfurt'la görüşme halinde olan sarı-kırmızılılar, Alman kulübüyle kiralık anlaşmada el sıkıştı.

A Milli Takım hayalleri kuran Ali Akman da Avrupa'dan birçok teklif almasına rağmen tercihini daha göz önünde olacağı için Galatasaray'dan yana kullandı.Frankfurt cephesinin 20 yaşındaki forveti kiralarken sarıkırmızılı kulüpten oynama garantisi istediği ve en az 25 karşılaşmada forma giyme şartı koyduğu öğrenildi.

Teknik direktör Okan Buruk'un onay vermesinin ardından da Ali Akman'ın transferi gerçekleşti.

FLORYA'DA AKMANSARAY DÖNEMİ

Bu transferle Florya'da Akman soyadı taşıyan isim sayısı 4'e çıktı. Hamza-Efe Akman kardeşler A Takım'la yeni sezona hazırlanırken, babaları Ayhan Akman futbolla ilgili idari pozisyonda görev yapıyor.Ayhan'ın yeğeni, Hamza- Efe'nin kuzeni Ali Akman da artık Galatasaraylı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.7.2022 14:04

İLGİLİ HABERLER