Spor
  • 23.4.2024 19:32

Aston Villa'dan Barış Alper'e rekor teklif

Birçok Avrupa takımından teklif alan Galatasaray'ın bu sezon parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz sezon sonu yeni takımına gidiyor. İşte Cimbom'a gelen flaş teklif

Cimbom'un bu sezon dikkat çeken oyuncularından biri olmayı başaran Barış Alper Yılmaz, birçok Avrupa takımını peşine takmış durumda.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde büyük gelir elde etmeyi hedeflediği Barış Alper Yılmaz için dev bir kulüp devreye girmişti.

Akşam'da yer alan habere göre, milli yıldızı uzun zamandır başta İngiliz ve İtalyan ekipleri olmak üzere birçok kulüp yakından takip ediyor.

REKOR TRANSFERİ DUYURDULAR

İngiliz basınında yer alan habere göre; Premier Lig ekibi Aston Villa, Barış Alper için 18 milyon Euro olan teklifini Galatasaray'ın istediği rakam olan 25 milyon Euro seviyesine çıkardı.

5 YILLIK SÖZLEŞME

Resmi teklifini sarı kırmızılılara iletecek olan Ada ekibi, transferi bitirerek milli oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile geçtiğimiz günlerde 2027 yılına kadar sürecek olan bir sözleşme imzalamıştı. Barış'ın piyasa değeri 13 milyon euro…

Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 50 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 33'ünde ilk 11'de yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 23.4.2024 19:55

İLGİLİ HABERLER