Gündem
  • 5.1.2017 14:18

Astropay İle Güvenli Alışveriş

Astropay İle Güvenli Alışveriş

Astropay Card; kredi kartı benzeri bir ödeme yöntemidir. Tek farkı ön ödemeli bir kart olmasıdır. Kredi kartında öncelikle alışverişinizi yaparsınız, hesap kesim tarihinden sonra yaptığınız alışverişlerin tutarlarını ödersiniz. Astropayda ise işlemler tam tersi şeklinde çalışır. Ücretini ödeyerek aldığınız Astropay kartınızı sonradan harcamaya devam edersiniz.

                Peki kredi kartınız varken neden Astropay’ı tercih edersiniz?

                Aslında bu sorunun birkaç cevabı mevcuttur. Kredi kartı için bankaya müracaat etmeniz gerekir. Sizin adınıza çıkarılan kart ile alışveriş yaparsınız. Astropay almak için sadece nakde ihtiyacınız vardır. Ödemeyi yaptıktan sonra kişisel bilgileriniz olmadan alışverişe devam edebilirsiniz. Kredi kartında olan son ödeme tarihi, yıllık ücret, limit aşımı ve faiz gibi durumlar Astropay’da bulunmaz. Hiçbir kişisel bilginizi vermeden güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz. Astropay ile alışveriş yaparak kimlik ve kredi kartı bilgilerinizin çalınma ihtimalini de ortadan kaldırmış olursunuz. Dilerseniz Astropay al diyerek bu güvenli karta sahip olabilirsiniz.

Astropay Nasıl Satın Alınır?

                Astropay satın almak istediğinizde hangi yolları izlemeniz gerekiyor?

                Astropay satan birçok site mevcuttur. Arama motorlarından arama yaparak bu sitelere ulaşabilirsiniz.  Burada dikkat etmeniz gereken bir nokta; çok ucuz Astropay satan sitelerden uzak durmak olacaktır. Astropay satan sitelerdeki fiyatlar arasında ufak meblağlar vardır. “Ucuz Astropay alacağım.” derken dolandırılabilirsiniz. Ufak bir hatırlatma daha yapmak gerekirse daha önce güvenli bir alışveriş yaptığınız site varsa sürekli o siteden alışveriş yapmanızı tavsiye ederiz.

                Astropay satın almak için güvenli bir site olarak size http://www.astropaybayii.net sitesini önerebiliriz.

Güncellenme Tarihi : 5.1.2017 16:19

İLGİLİ HABERLER