Gündem
  • 22.1.2017 10:10

Astropay Nedir, Nerede Kullanılır?

Astropay alımı da kullanımı da kolay bir sanal ödeme yöntemi olduğundan oldukça kullanışlı bir karttır. 16 Haneli sanal kod, 4 haneli cvv ve tarih ile tüm online ödeme ve alışveriş işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Astropaycard satışını yapan birçok site olabilir ancak hepsine güvenmek pek doğru olmaz. 1 Astropay 1 dolar şeklinde baz alınır. Satıcı siteler 1 doların üstüne bir miktar kar ekleyerek satışı sunar.

Astropay Kullanımı

Astropay’ın kullanım alanı da gün geçtikçe artmaktadır. Başlıca oyun sitelerinde ve uluslar arası alışveriş sitelerinde kullanılır. Ödeme kodu ilgili kısma yazarak onaylamaktan ibarettir.

Astropay bozum işlemi de alımı kadar pratiktir. Elinizde ki Astropay kodunu siteye uygun bir fiyattan satabilirsiniz. Ödemesi havale ile olduğundan bir kaç dk içerisinde hesabınıza geçer.

Güvenilir Astropay

Güvenilir bir Astropay bayisi için http://www.tumpay.com u önerebiliriz. Sitenin canlı destek kısmından almak istediğiniz Astropay miktarı ve banka hesabını belirtmeniz durumunda, müşteri temsilcisi size gerekli bilgileri verecektir. Ödeme işlemi yaptığınızda personele belirtmeniz yeterlidir. Canlı destek personeli kontrolü sağladıktan sonra size Astropay pin kodunu mesaj, mail ve online yazışmadan iletecektir.

Astropay Fiyatları

Astropay fiyatları değişen kur miktarına göre fiyatlanır. Bozumda da alımda da fiyat değişkenliklerinin sebebi budur. Normal kurun altında işlem yapan siteleri önermemekteyiz. Keza kimse zararına satış yapmaz.

Güncellenme Tarihi : 22.1.2017 12:11

İLGİLİ HABERLER