Asayiş
  • 15.5.2013 13:34

Astsubayın cesedi foseptikte bulundu!..

AYDIN’ın Kuşadası İlçesi’ne bağlı Soğucak Köyü’ndeki bir villanın foseptik çukurunda bulunan ve ilk belirlemelere göre 15 gün önce başına sert bir cisimle vurulup öldürülen kişinin, 50 yaşındaki emekli astsubay Mustafa Hüthüt olduğu belirlendi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir soruşturma kapsamında ifadesi alınacak olan Gürbüz E.’yi aramak için dün Soğucak Köyü’ndeki Mehtap Sitesi’ne gitti. Burada, henüz kapalı olan bir otelin sahibi olduğu öğrenilen Gürbüz E.’yi arayan polise çevredekiler, Gürbüz E.’yi, babası tarafından bir süre önce satılan 134 numaradaki dubleks bir villada gördüklerini ifade etti.

Bunun üzerine evin bahçesine giren polis, bahçede foseptik çukurunun çevresinin yeni kazıldığını fark etti. Olay yerine çağırılan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çukuru ve çevresini belediye ekiplerinin yardımıyla kazdı. Çukurdan, kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi çıktı. Soruşturmayı derinleştiren polis, cesedin emekli astsubay Mustafa Hüthüt’e ait olduğunu belirledi. Gürbüz E.’nin arkadaşı Mustafa Hüthüt’ün yaklaşık 15 gün önce ilk belirlemelere göre başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Polis ekipleri, bugün sabah saatlerinde Gürbüz E.’yi yakalayıp gözaltına aldı.

DÜŞÜP ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Gözaltına alınan Gürbüz E.’nin ilk ifadesinde, babası tarafından Hollandalı bir kişiye satılan villanın anahtarının kendisinde olduğunu belirtip, arkadaşı Mustafa Hüthüt ile birlikte alkol aldıklarını, Hüthüt’ün dengesini kaybedip düştükten sonra başını beton zemine çarptığını ileri sürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:18

İLGİLİ HABERLER