Asayiş
  • 28.9.2013 09:44

At faciası : 2 ölü!..

Kars-Erzurum karayolunda 3 otomobil ve 2 at arabasının karıştığı zincirleme kazada 2 kişi öldü, biri ağır olmak üzere 5 kişi de yaralandı.

İddiaya göre kavşağı geçen 63 K 0326 plakalı otomobil önünde giden 2 at arabasına çarptı. Arkadan gelen 36 FP 061 ve 31 B 4287 plakalı otomobillerde at arabasına ve kaza yapan diğer araca çarptılar. Zincirleme kazada at arabası sahiplerinden Muhittin Özkaya (22) ile araç sürücülerinden Muhammed Mengüllüoğlu (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişi de Kars Devlet Hastanesi ve Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındılar.
Zincirleme kazada ölen ve at arabasını kullanan Muhittin Özkaya’nın cesedi olay yerinden 300 metre ileride bulundu. Kazada at arabasının korkuluğu otomobilin ön camından girdi. Kazaya karışan otomobil hurdaya dönerken, at arabasının bir lastiği de aracın altına sıkışmış halde bulundu. Ölen Muhittin Özkaya ve Muhammed Mengüllüoğlu'nun cenazeleri yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.
Öte yandan kazayı öğrenip olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdiler. Bir kadın kazaya karışan araçları tekmeledi. Çevredekiler, sinir krizi geçiren kadını güçlükle sakinleştirdiler. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:38

İLGİLİ HABERLER