Yaşam
  • 24.5.2013 14:06

Atalay Demirci kahkaha krizine soktu

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahne alan ünlü komedyen Atalay Demirci, hayranlarını “Kel Alakalı” isimli gösterisi ile izleyenleri gülme krizine soktu.

Komedyen Atalay Demirci tarafından sunulan gösteri, büyük beğeniyle izlendi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Atalay Demirci, yaşantısından ve hayattan çeşitli kesitleri kendine özgü yorumu ve kaliteli esprileri ile hayranlarına anlattı. Atalay Demirci, Turna anısı ile alakalı okuduğu bir şiirle de izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Konuşmasına Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını ileterek başlayan Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, “Beylikdüzü pek çok yönüyle güzel bir ilçemiz. Bugün Atalay Bey’in aramızda olmasıyla bu güzelliğin taçlandığını düşünüyorum” dedi. Bu mesleğin belli bir seviyede ve formatta yapılmasından dolayı da mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Danışmanı Ay, başarılı komedyene “İyi ki varsınız” diye seslendi ve Demirci’ye motifli seramik tabak hediye etti.

Fatih Koleji Okul Müdürü Necati Orhan ve okul öğrencileri de, Atalay Demirci’ye çiçek ve plaket takdim etti. Gösteri sonunda ise performansı için Demirci’ye teşekkür yağdı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:03

İLGİLİ HABERLER