Gündem
  • 12.11.2016 11:40

Ataman gözünü Fenerbahçe'ye dikti

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Olympiakos'u yendikleri maçın ardından önemli açıklamalar yaptı.

Galibiyeti değerlendiren Ergin Ataman, "Öncelikle önemli bir haftadayız. Gazi Mustafa Kemal'i ölüm yıl dönümünde andık. Maçtan önce 10. Yıl Marşı çalıyordu, duygulandım. Oyuncularımız yabancı bunu anlayamazlar ama bu bir enerji meselesi. Savunmayı çok iyi yaptık. İlk devre daha farklı bitebilirdi ama 4 sayıda bitti. İkinci yarı aynı tempoda oynadık. Olympiakos çok zor atışları sokmaya başladı ve biz de ekstra atışlar bulduk. Jon Diebler ilk kez gerçek performansını ortaya koydu. Herkes kazanmak için oynadı. 9-10 sayı farkla kazanabilirdik ama inanılmaz hatalar yaptık. Üzerimizde şanssızlık vardı. Euroleague bizim için yeniden başlıyor" dedi.

"EŞİME HEDİYE ALAMAMIŞTIM, GALİBİYETLE YIRTTIM"
Eşine galibiyetle doğum günü hediyesi verdiğini söyleyen Ataman, "Eşim Berna'nın doğum günü. Doğum günleri Olympiakos, Panathinaikos, CSKA Moskova gibi maçlara denk geliyordu ve kaybediyorduk. Ona da hediye alamamıştım, böylece yırtmış oldum" açıklamasını yaptı.

"FENERBAHÇE'Yİ YENMEK İÇİN OYNAYACAĞIZ"
Hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maç hakkında görüşleri istenen Ergin Ataman, "Fenerbahçe iyi bir takım ama sonuçta biz de son haftalarda iyi sinyaller veriyoruz. Madrid'de iyi sinyaller verdik ama kazanamadık. Fenerbahçe Arena'ya kazanmak için gideceğiz. Biz yorgunuz ama onlar bizden de yorgun olacak. Derbi maçı, 10 gün önce burada bir derbi oynandı. Fenerbahçe iyi oynayarak bizi yendi. Ortam ağırdı ama Fair-Play içerisinde bir maç geçti. Umarım aynı ortam Fenerbahçe salonunda da olur. Onlar bizi nasıl burada yendiyse biz de onları orada yenmek için oynayacağız" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 12.11.2016 11:42

İLGİLİ HABERLER