Spor
  • 28.9.2008 15:04

ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA MAÇ OYNATMAK EZİYETTİR

İSTANBUL - Levent Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamalarını eleştirerek, ''Birçok başka alternatif mevcutken Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maç yaptırmak ve bunda ısrarcı olmak büyük bir basiretsizlik örneğidir, vatandaşa eziyettir, taraftarların maç izlemesini engellemektir. Buna sebep olanları kınıyorum'' diye konuştu.
     Maçın hakemi Bülent Yıldırım'a da tepki gösteren ve nizami gollerini vermediğini öne süren Erdoğan, ''Beşiktaşımız'ın, geçen sene olduğu gibi bu sene de hakem hatalarının kurbanı olarak elinden puanlarının alınması çok düşündürücüdür. Futbol Federasyonu'nun bu konuda acil tedbirler alması gerekmektedir'' dedi.
     Erdoğan, hakemin maçın sonucuna tesir edecek hatalar yaptığına dikkat çekerek, ''Hakemler hakkında ne kadar konuşmak istemesek de, hakem sonuca tesir edecek hatalar yapmış, 'Lütfen beni unutmayın, hakem hatalarını konuşun' dercesine bizleri istemediğimiz halde konuşma platformuna çekmiştir. Biz bunların kasıtlı olmadığına inanmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.
     Beşiktaş'ın haklarını her zaman savunacaklarını belirten Erdoğan, ''Haklarımızın elimizden alınmasını önleyici girişimlerde bulunmalıyız. Büyük bir hırsla, arzuyla ve inançla şampiyonluk hedefindeki yolumuza devam etmeliyiz, yoksa çok geç kalmış oluruz'' ifadelerini kullandı.
     Beşiktaş'ın elinde kaliteli futbolculardan oluşan geniş bir kadrosunun bulunduğunu ve bunun çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Erdoğan, ''Teknik hata yapılmamalıdır. Aksi takdirde ne yazık ki taraftarımızın özlediği, başarabileceğimiz ve kazanabileceğimiz, bugün itibariyle de en çok Beşiktaş'a yakın olan şampiyonluğu elimizden kaçırabiliriz. Onun için çok dikkatli olmalıyız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:53

İLGİLİ HABERLER