Gündem
  • 30.11.2007 12:04

ATLASJET ISPARTA SEFERLERİNİ İPTAL EDECEKMİŞ

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nın faal duruma gelmesi amacıyla Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) tarafından Atlasjet ile yapılan protokol neticesinde başlatılan İstanbul-Isparta uçuşlarına ilişkin sözleşme, yeterli ilginin olmaması nedeniyle karşılıklı olarak feshedilmişti.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, 26 Ekim tarihinde Yönetim Kurulu üyeleri ve Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy'un katıldığı basın toplantısında seferlerin iptal edileceğini açıklamıştı.

Kaçıkoç, bu basın toplantısında, Atlasjet firmasıyla yapılan anlaşma üzerine Isparta-İstanbul arasında 5 ay kadar önce karşılıklı uçak seferlerinin başlatıldığını hatırlatmış, Atlasjet'e 10 bin bilet garantisi verdiklerini, ancak Ispartalılar'ın hava yolunu yeterince kullanmaması nedeniyle seferlerin iptal edilmesinin kararlaştırıldığını bildirmişti.

Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy da 28 Mayıs 2007 tarihinde başladıkları seferlerde yüzde 70 doluluk oranını yakalamalarına rağmen 150 bin dolar zarar ettiklerini, bu nedenle yıl sonu itibarıyla seferlerin kaldırılmasını kararlaştırdıklarını söylemişti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER