Medya
  • 1.4.2021 11:46

ATV bu rezilliklere ne zaman son verecek

Hükümete yakın bir kana olan ATV resmen zehir saçıyor.. Topluma sürekli ahlaksızlık pompalayan bu kanalda her türlü rezillik alenen sergileniyor.
Özellikle Esra Erol reyting alma uğruna en ahlaksız meseleleri ekrana taşıyıp, sapkınlıkları adeta meşrulaştırıyor.
yufkacıya kaçan eltiler, 45 yaşındaki adama kaçan 18'lik kız, babasının tecavüzüne uğrayan çocuk gibi toplumu rencide edecek konular ekranda ballandıra ballandıra anlatılıyor.
RTÜK de bu kanal hükümete yakın olduğu için sesini çıkarmıyor. Olan milletin ahlakına oluyor..
bakın son programında neler oldu

Yine ATV yine skandal! Ahlaksız teklif stüdyoyu karıştırdı

ATV'de yayınlanan Esra Erol programı her geçen gün yeni bir skandal ile gündeme geliyor. Ancak son yaşanan korkunç olayda herkesin tüyleri diken diken oldu.

Gündemden hiç eksik olmayan Esra Erol’da programında yaşanan son olay seyircinin adeta kanını dondurdu. İzleyenleri sessizlik içinde bırakan bu olayın detayları açığa çıktıkça herkesin yuhaladığı bir olaya dönüştü. Tepkiler birbiri ardına gelirken stüdyoda yapılan bir itiraf ortalığa buz kestirdi.

Programa katılan Mehmet Bey ve Ebru Hanım arasındaki bu tartışmadan açığa çıkan gerçekler ise resmen şok etti. Flaş olayların yaşandığı Esra Erol programı ile çözülen bu skandal olayda öyle bir teklif yer alıyordu ki stüdyoda sert rüzgarlar estirdi.

PARAYI ALDIĞINI KABUL ETTİ

Mehmet Bey 535 bin lirasını alarak kendisini dolandırdığını iddia ettiği Ebru Hanım ile programda yüz yüze geldi. Ebru Hanım bu parayı aldığını inkar etmeden açıkça dile getirdi. Ancak 535 bin lirayı neden aldığını açıklayınca stüdyoda tansiyonlar arttı. Seyircilerin sert tepkisi ile karşılaşan bu teklif karşısında Esra Erol sesini yükseltti.

Ebru Hanım, Mehmet Beyin 535 bin lirasını aldığını kabul ederek, Mehmet Beyin bir teklif karşısında bu parayı kendisine verdiğini açıkladı. O teklifin ne olduğunu açıklamasıyla daha da gerilen programda korkunç teklif izleyenlerde çarpıcı bir etki bıraktı. Mehmet Bey, Ebru Hanımın birçok erkekten aynı şekilde para dolandırdığını iddia etti. Ebru hanım ise bu parayı ahlaksız bir teklif karşılığında aldığını dile getirince olay hiç beklenmedik bir yere doğru evirildi.

"TECAVÜZ OLDUĞU İÇİN ALDIM"

Ebru Hanımın “Ahlaksız teklifte bulundular. Karşılığında ben de parayı ihtiyacım olduğu için ve ailem zor durumda olduğumu bilmediği için kabul ettim” sözleri dikkatleri üzerine çekerken teklifin ne olduğu ise herkesi meraklandırdı. Genç kadın “Yayında bunu söylemeyecektim aslında, tecavüz olduğu için parayı aldım" sözleri stüdyoda sert tepkilere neden oldu.

Güncellenme Tarihi : 1.4.2021 11:57

İLGİLİ HABERLER