Spor
  • 6.8.2009 00:01

AURELİO İDMANLARA BAŞLADI...

Nisan ayı sonunda sağ dizinden ameliyat olan Aurelio, uzun bir süre Brezilya'da tedavi gördükten sonra dün Sevilla kentine geldi.

Real Betis kulübünün doktoru tarafından kontrolden geçirilen Aurelio'nun durumunun iyi olduğu ve dizinin iyileştiği öğrenildi.

Sahalardan uzak kaldığı için yaklaşık 1 ay kadar doktor gözetimde koşu ve jimnastik yaparak yeni sezona hazırlanacak olan Aurelio, ayrı çalışmasına rağmen bugün takımıyla birlikte antrenmana çıktı.

Bu arada İspanyol basınının Aurelio'nun geleceğiyle ilgili yönelttiği sorulara futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu, ''Mehmet, Brezilya?da çok iyi çalıştı ve durumu çok iyi. 3-4 haftada oynayabilecek duruma gelecek. Dizi mükemmel durumda'' şeklinde yanıt verdi.

Öte yandan Aurelio ve menajeri Bayram Tutumlu'nun Real Betis kulübünün en büyük hissedarı Manuel Ruiz Lopera ile görüşme yapacağı da öğrenildi. İspanyol kulübüne yakın çevrelerden alınan bilgilerde, 2.lige düştüğü için televizyon canlı yayın gelirinden yoksun olan ve ciddi ekonomik kriz yaşayan Real Betis'in Aurelio için gelecek tüm tekliflere açık olduğu belirtiliyor.

Real Betis'in bu hafta sonu oynayacağı bir turnuvaya katılamayacak olan Aurelio'nun Brezilya'ya giderek ailesini aldıktan sonra Sevilla'ya geri dönmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER