Spor
  • 22.8.2009 02:38

AURELİO SAVAŞLARI!..

Tahkim Kurulu'nun kararı sonrasında Türkiye'ye dönüş yolu açılan Mehmet Aurelio transfer gündemine oturdu... Galatasaray ve Beşiktaş, milli futbolcuyu transfer etmek için büyük çaba harcarken, Fenerbahçe de ezeli rakiplerinin eski futbolcusunu almasını engellemeye çalışıyor.

Üstünel, Aurelio'yu ikna etti


Galatasaray'ın transfer sihirbazı yöneticisi Haldun Üstenel'in Aurelio ile görüşerek her konuda anlaştığı belirtiliyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Betis'le pazarlıklarını ise sürdürüyor. Önceki gün İspanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ise Betis'le masaya oturdu.

Demirören anlaşmaya yakın


Demirören'in Betis'e 2.5 milyon Euro önerdiği anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi. Fenerbahçe ise hukukçu asbaşkan Şekip Mosturoğlu önderliğinde girişimlere başladı. Sarı-Lacivertliler, Aurelio ile alınan kararı gerekirse CAS'a gidip bozarak, transferi engellemeyi planlıyor.

Türkiye'ye dönmek istiyorum


Geçirdiği ağ r sakatl ğ n etkilerini üzerinden atmaya başlayan Aurelio, İspanyol bas n na, "Türkiye'ye dönmek istiyorum" dedi. Milli futolcu, La Liga'dan düşen Betis'te oynamak istemediğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER