Spor
  • 9.7.2009 03:05

AURELİO'DAN BÜYÜK FEDAKARLIK!..

Fenerbahçe'de yeniden Aurelio sesleri yükseliyor... Başkan Aziz Yıldırım ve İkinci Başkan Nihat Özdemir'in, "Bizden bedava giden futbolcuya bonservis bedeli ödemeyiz" açıklaması nedeniyle Sarı-Lacivertli takıma dönüş ihtimali zayıflayan milli futbolcuda umut ışığı belirdi. Bunun nedeni ise Real Betis'in Aurelio'nun bonservisini 1.5 milyon Euro olarak belirlemesi.

BETIS'LE MASAYA OTURDU
Daha önce 10 milyon Eurolar'dan bahseden İspanyol kulübünün, teklif gelmeyince geri adım attığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine harekete geçen Aurelio'nun Betis yönetimiyle görüştüğü ifade edildi. Fenerbahçe'ye dönmeyi çok isteyen tecrübeli futbolcunun cebinden para vererek bonservisini almayı düşündüğü öğrenildi.

AĞUSTOS'TA HAZIR OLACAK
Aurelio'nun Betis'e 500 bin Euro ödeyeceği, 1 milyon Euro'luk alacağından da vazgeçip bonservisini alacağı ifade ediliyor. Milli futbolcu ardından da Fenerbahçe'nin de yolunu tutacak. Geçtiğimiz sezon ortasında oldukça ağır bir sakatlık geçiren Aurelio'nun Ağustos ayına kadar takımla çalışacak düzeye geleceği de belirlendi.

2 SAATLİK İSKENCE!
Yeni sezon hazırlıklarını Samandıra'da sürdüren Fenerbahçe'de tempo düşmüyor. Teknik direktör Daum'un dün bayıltıcı sıcakta yaptırdığı 2 saatlik idman futbolculara zor anlar yaşattı.

YEPYENİ BİR EMRE
İlk günden beri idmanların en fazla dikkat çeken ismi olan Emre Belözoğlu, çalışkanlığıyla herkese, "Yepyeni bir Emre geliyor" dedirtti.

İMZAYI ATTI İDMANA KATILDI
Uzun görüşmeler sonrasında Fenerbahçe ile 4 yıllık nikah tazeleyen Volkan Demirel dün ilk kez yeni sezon hazırlıklarına katıldı. Oldukça kilo verdiği gözlenen milli file bekçisi, kaleci antrenörü Holger Gehrke ile özel çalıştı.

TOPUZ YİNE YOK!
Geçtiğimiz gün yapılan idmanda sakatlanan yeni transfer Mehmet Topuz dünkü çalışmaya da katılmadı. Yıldız futbolcunun birkaç gün içinde iyileşeceği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER