Spor
  • 30.8.2009 16:32

AURELİO'NUN KULÜBÜ BELLİ OLDU

Transfer döneminin bitiş günü olan 1 Eylül'e kadar Türkiye'den ya da Avrupa'dan bir takıma transfer olması beklenen Marco Aurelio, Real Betis'te kaldı.


Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklama yapan tecrübeli oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu, "Kararımızı verdik. Aurelio gelen tekliflere rağmen kulübünde kalacak. Çünkü Real Betis Başkanı Manuel Ruiz de Lopera ve teknik direktör Antonio Tapia kalmasını çok istediler" dedi.

Fenerbahçe'yle olan ihtilafı Tahkim Kurulu'nun kararıyla lehine sonuçlanan Marco Aurelio, bu gelişmeyle yeniden Türk takımlarının gündemine gelmişti. Özellikle Galatasaray'ın, resmi sitesinden haberleri yalanlasa da, Beşiktaş'la birlikte milli oyuncu için nabız yokladığı basın da sık sık işlenmişti.

Hatta İspanyol basını, bu nedenle, Real Betis'in tecrübeli futbolcuyu satış listesine bile koyduğunu iddia etmişti.
Fakat Real Betis Başkanı Lopera'nun yüksek bir bonservis ücreti talep etmesi, gelen tekliflerin de Sevilla ekibinin beklentilerinin altında kalması nedeniyle Aurelio'nun Betis'te kalmasına karar verildi.

Konuyla ilgili Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklama yapan menajer Bayram Tutumlu, "Lopera ve teknik direktör Tapia, Aurelio'nun takımda kalmasını çok istedi. Bu nedenle Real Betis'te davam edecek. Kesin olarak kararımızı verdik. Zaten sözleşmemizin bitmesine iki yıl daha var. Aurelio iki hafta sonra maç oynayabilecek düzeye gelecek" dedi.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın teklifleriyle ilgili olarak yorum yapmaktan ısrarla kaçınan Tutumlu, "Şimdilik Betis'te devam edeceğiz Devre arasında bir değişiklik olur mu bilemem. Lopera beklentilerimizi karşıladı. Premier Lig'den de çok teklif aldık. Ancak kesin olarak Betis'te kalmaya karar verdik. Önce önümüzdeki süreci göreceğiz. Ara transfer döneminde ne olacağını sonra konuşuruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER