Asayiş
  • 15.6.2004 00:00

AV TÜFEĞİ İLE OYNAYAN 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 5 YAŞINDAKİ KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNE ANNESİ İLE BABASININ DA YARALANMASINA NEDEN OLDU

İLKAY MANIŞ
ANTALYA  - Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Çeltikçi Köyü Yaylası'nda babasının av tüfeği ile oynayan 7 yaşındaki çocuk, 5 yaşındaki kız kardeşinin ölümüne annesi ve babasının da yaralanmasına neden oldu.


Edinilen bilgiye göre, Çeltikçi Köyü Yaylası'ndaki kıl çadırda konaklayan aile, dün akşam yemeğinden sonra çay içmeye koyuldu. Bu sırada babası Ahmet Ünal'a ait av tüfeği ile oynamayan başlayan Salim Ünal'ın (7) elindeki tüfek birden ateş aldı. Tüfek bir anda patlayınca kardeşi Teslime Ünal (5) kanlar içinde bağırmaya başladı. Etrafa yayılan saçmalardan anne Ayşe Ünal ile Ahmet Ünal da yaralandı.

Tüfek sesini duyarak olay yerine gelen komşular üç yaralıyı Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Anne Ayşe, baba Ahmet Ünal ayakta tedavi olurken, kasıkları ve bacakları saçma ile yaralanan 5 yaşındaki Teslime ameliyata alındı. Beş saat süren ameliyatın ardından küçük Teslime Antalya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, Teslime Ünal yolda hayatını kaybetti. Jandarma yetkililerinin Salim Ünal ile Ayşe ve Ahmet Ünal'ın ifadelerine başvurduğu öğrenilirken, bugün otopsi yapılan Teslime Ünal'ın cenazesi akrabaları tarafından Antalya Devlet Hastanesi Morgu'ndan alındı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:23

İLGİLİ HABERLER