Bilim
  • 28.1.2022 14:45

Avantajlı Filo Kiralama İçin Carvento’ya Bekleniyorsunuz

Yaz mevsimi deniz, kum ve güneş üçlüsü başta olmak üzere birçok farklı unsuruyla pek çok kişi için vazgeçilmez olsa da kış tatilinin yerinin bir başka olduğunu kabul etmek gerekir. Yaz günlerini özlemle bekleyenleri ve “kışın tatil mi olur?” diyenleri evlerinden çıkarıp birbirinden güzel kış turizmi noktalarına ulaştırmak için Carvento birbirinden avantajlı araç kiralama fırsatları sunuyor. Ülkemizdeki kış turizmi noktaları günübirlik ziyaretlere de konaklamalı tatillere de imkan veriyor. Siz de Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak Uludağ, Yedigöller, Sapanca, Kartalkaya ve daha birçok lokasyona gidebilir; gerek kar tatilini gerek kaplıcaların tadını çıkarabilirsiniz.

Araç kiralama farklı nedenlerle hem bireysel hem de ticari ve kurumsal olarak ihtiyaç duyulan bir hizmettir. Bu nedenle araç kiralama hizmetinin birçok farklı türü vardır. Araçların satın alınması gereksinimini ortadan kaldıran, ihtiyaçları karşılayacak en uygun araçları uzun süreli olarak ve en ekonomik fiyatlarla kiralama imkanı veren araç kiralama hizmetine filo araç kiralama denilir. İstanbul filo kiralama hizmetlerine yoğun talep gösterilen bir şehir olmakla birlikte diğer şehirlerimizde de filo araç kiralama hizmetlerine sıklıkla ihtiyaç duyulur. Filo araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimizde farklı etkenlere göre değişebilir.

Filo araç kiralama hizmetlerinden yararlanan işletmeler ulaşım ihtiyaçlarını araç satın almalarına gerek kalmadan karşılayabilirler. Araç satın almak için gereksinim duydukları nakit sermayeyi işlerini büyütme amasıyla yatırım olarak kullanabilirler. Araçlarını yenilemeye karar vermeleri durumunda satış işlemlerini gerçekleştirmek için zaman harcamak zorunda kalmazlar. Aynı zamanda ikinci el değer kaybıyla karşı karşıya kalma riskini de ortadan kaldırmış olurlar.

Filo araç kiralama hizmeti karşılığı ödenecek olan miktar aylık sabit taksitler şeklinde ödenir. Bu nedenle işletmeler araç satın almak ve ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için toplu nakit çıkışı yapmaları gerekmeden aylık sabit taksitler ödeme imkanından yararlanırlar. Filo araç kiralama aynı zamanda işletmelere vergi avantajı da sağlar. Tüm bu avantajlar nedeniyle giderek daha fazla sayıda işletme filo araç kiralama hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmektedir.

Konfor ve Kalite Carvento’da Bir Arada

İşletmeler araç satın aldıklarında KDV bir maliyet unsuru haline gelir ve KDV indiriminde kullanılamaz. Buna karşılık filo araç kiralama hizmet bedeline ilişkin KDV tutarını, KDV indiriminde kullanmak mümkündür. Bunun yanı sıra filo araç kiralama hizmetine ilişkin vadesi gelmemiş ileri tarihli kiralama bedelleri işletmenin mali borçları arasında görülmez. Bu nedenle işletme finansal kurumlar nezdinde daha güçlü bir bilançoya sahip olur.

Carvento, sektörünün öncü isimlerinden biri olarak araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak isteyen bireysel ve ticari müşterileri için birçok farklı avantaj sağlar. Filo araç kiralama hizmetlerinden yararlanan işletmeler, araç sahibi olmanın gerektirdiği vekalet ücreti, araç tescil ücreti ve trafik müşavirliği gibi zorunlu ücretleri ödemek zorunda kalmazlar. Kasko sigortası, trafik sigortası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri de araç kiralama hizmeti veren şirket tarafından gerçekleştirildiğinden işletmeler açısından mali bir yük oluşturmaz. Bunların yanı sıra araçların periyodik bakım ücretleri, yazlık ve kışlık lastik ücretleri de işletmeler açısından masraf kalemi olmaktan çıkar. Filo araç kiralama hizmetlerinin diğer bir avantajı, işletmelerin aldıkları hizmete ilişkin faturaların tamamını gider kalemi olarak gösterebilmesi olarak ifade edilebilir.

Filo araç kiralama hizmetlerinden faydalanan işletmeler, araç sahibi olmak ve bunun getirdiği sigorta, bakım onarım ve diğer masraflar için kullanacakları sermayeyi işlerini genişletmek için yapacakları yatırımlarda değerlendirebilirler. İşletmenin kiraladığı araçlara ait tüm bakım onarım işlemleri ve araç muayenesi Carvento tarafından karşılandığından işletmeler bu işlerin takibini içeren operasyonel yüklerden de kurtulurlar. Bunun sonucunda filo araç kiralama hizmeti alan işletmeler yalnızca kiraladıkları araçların yakıtlarını koyarak ulaşım ihtiyaçlarını hızlı, kaliteli ve konforlu bir şekilde karşılayabilirler.

Carvento, araç kiralama hizmeti alan müşterilerine araç kiralama hizmeti aldıkları süre boyunca en kaliteli ve kapsamlı hizmetlerden yararlanma imkanı sunar. Türkiye genelinde Carvento’nun 360 adet anlaşmalı servis noktası vardır. Aynı zamanda 7/24 Assistance hizmeti de sunan Carvento müşterilerinin ihtiyacı olan her an en hızlı desteği sağlama konusunda haklı bir iddiaya sahiptir. Carvento anlaşmalı lastik servisleri aracılığıyla müşterilerine lastik depolama ve değişim hizmetleri de sunar.

Sektöründe deneyimi ve sahip olduğu güçlü filo ile ön plana çıkan Carvento, araç kiralama süreçlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması ve kesintisiz hizmet sunması nedeniyle de öncü bir isim olarak kabul edilir. İşletmeler filo araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak araç satın almanın getirdiği ve zorlayıcı olabilen mali külfetlerden kurtulabilirler. %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışını benimseyen Carvento, filo araç kiralama müşterilerine sunduğu farklı destekler sayesinde işletme maliyetlerinin azalmasına ve araçların takibiyle ilgili operasyonel süreçlerden tasarruf edilmesine önemli düzeyde katkı sağlar. Siz de filo araç kiralama ve diğer araç kiralama ihtiyaçlarınızı hızlı, güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı bir şekilde karşılamak için Carvento ile iletişime geçebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 28.1.2022 14:46

İLGİLİ HABERLER