Spor
  • 25.5.2013 01:42

Avcı: Önemli bir kamp olacak

Yeşilköy Polat Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Abdullah Avcı, “Almanya’da yapacağımız hazırlık kampı, gelecek seneleri görme adına bazı oyuncular için çok önemli” dedi.
Geçen senenin çok yoğun bir sezon olduğunu ve milli takımın bulunduğu grubun bu aylarda maçları olmadığına dikkat çeken Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Biz bu arayı özellikle mevcut oyuncular ve ligde performansı artmış futbolcuların milli takımda neler yapabileceğini görme adına bir haftalık kamp ve 2 tane de hazırlık maçı yapacağız. Bizim için önemli bir kamp dönemi olacak. Bazı oyuncularımızın sakatlıkları var. Evlenen oyuncularımız var. Arda Turan’ın ligde son 2 maçı daha var. Kritik bir durumda oldukları için böyle bir anlayışla karşıladık. Umarım bu kamp dönemi milli takımımıza faydalı olur” diye konuştu.
Milli takım kadrosundaki oyuncu seçimi hakkında sorulan soru üzerine Abdullah Avcı, bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) sitesinde gerekli açıklamaların bulunduğunu sözlerine ekledi.
Milli Takımlar teknik direktörü Abdullah Avcı, her oyuncunun performansını birebir takip ettiklerine vurgu yaparak, “Ligde, kulüplerinde performansı artan futbolcuları milli takım düzeyinde de neler yapabileceklerini görme adına bu kamp, onların adına önemli bir şans olduğunu düşünüyorum” yorumunda bulundu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:02

İLGİLİ HABERLER