Spor
  • 29.9.2011 14:43

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK

Kick Boks Genç Milli Takımı, İtalya' nın Lignano Sabbiadoro kentinde düzenlenen Avrupa Kick Boks Avrupa Şampiyonası’na katılarak, yurda döndü. Kickboks Genç Milli Takımının başarısında Kayserili sporcuların da büyük payı oluştu. Türkiye’yi İtalya’da temsil eden takım içerisinde Kick Boks Genç Milli Takımı’nın İtalya’daki Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Kayserili sporculardan Seher Cengiz 48 kilogramda light contact genç bayanlarda Avrupa üçüncüsü, 81 kilogramda light contact genç erkeklerde de Metin Yörük Avrupa üçüncüsü oldu.
Özay Spor Kulübü sporcusu Seher Cengiz, maç sonrasında yaptığı açıklamada, Türkiye’yi İtalya’da temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Milli takımda bulunmak ayrı bir gurur kaynağı. İtalya’da da başarılı bir grafik çizdik. Teknik Direktörümüz Orhan Özaktı’nın direktifleri ile başarılı maçlar çıkardık. Avrupa üçüncüsü oldum. Bundan sonraki şampiyonada şampiyonluk söz veriyorum” dedi.
Metin Yörük ise, “İlk defa uluslar arası bir müsabakaya katıldım, tecrübe eksiğim çok. Avrupa’da 3’üncü olabildim. Kayseri’ye şampiyonluk getireceğim” diye konuştu.
Özay Spor Kulüpleri Teknik Direktörü ve Mücadele Sporları Milli Takımlar Antrenörü Orhan Özaktı da, “Kayseri her milli takımda sporcu olarak, teknik kadro olarak yer almakta, adeta bir lokomotif görevi yapmakta. Kick boks muaytahi wushu taekwondo dallarında başarıdan başarıya koşuyoruz. Bu gençlerin Türkiye’yi temsil etmeleri ve orada başarılı olmaları da bize ayrı bir sevinç katıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde gideceğimiz maçlardan da başarılı döneceğiz” dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER