Yaşam
  • 17.7.2006 12:20

AVŞAR: KAYA HAKİKATLİ ERKEK DEĞİLMİŞ

Annesi Emral Avşar'ın yanına Ayvalık'a gitmek üzere dün Atatürk Havaalanı'na gelen Hülya Avşar oldukça sinirliydi. Bir gece önce Okan Bayülgen'in sunduğu Televizyon Makinası' programına katılan Avşar, gece boyunca yüzünden gülümsemesini düşürmemiş ve neşeli haliyle dikkat çekmişti oysa... Avşar dün ise deyim yerindeyse burnundan soluyordu. Yakınlarının söylediğine göre sanatçının üzgün ve sinirli halinin nedeni Kaya Çilingiroğlu'nun VATAN'a yaptığı açıklamalar. Çilingiroğlu'nun "Hülya 15 yıl önceki gibi oldu. Bu adamla ilişkisinin 6 ay önce başladığını düşünüyorum.

Elini bile tutmamış, asla inanmıyorum. Hülya bu adamla aynı çatı altında yaşarsa kızımı alırım. Dikkatli olsun" sözlerine oldukça kırıldığı söylenen Avşar, havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan kaçındı ancak sadece "Kaya'nın tepkisini anlamsız buluyorum. Güzel bir şey yaşıyorum ama tabii yaşıyorsam..." demekle yetindi.

'Zehra'yı alıp Feraye'ye mi götürecek?'
Çilingiroğlu'nun sözlerine Emral Avşar da kızdı. Avşar şöyle konuştu: "Kaya'nın açıklamalarını şaşkınlıkla okudum. Kızını annesinden alıp Feraye'nin evine mi götürecek? Hülya ilişkileri konusunda yalan söylemez. Eğer kızımın bu beyefendiyle uzun süredir ilişkisi olsaydı annesi olarak ilk ben bilirdim. Hülya'nın Kaya'dan korkusu mu var da ilişkisini anlatmayacak. Benim kızım bekar. İstediği hayatı yaşamakta özgür. Ayrıca henüz bir şey de yok."

İnsan kızının annesi için böyle mi konuşur?
"Ayrıca Hülya, Kaya Bey'e hesap vermek zorunda değil. Hakikatli bir erkek olsa çıkıp eski karısı için 'Hülya, 15 yıl önceki haline döndü' diye açıklama yapmaz. Kızının annesine böyle hitap etmez. Hülya, kızını babasından daha çok düşünür. Böyle olmasaydı Feraye'yle ilişkisine rağmen kızını babasından ayırmamak için onunla tatile gitmezdi. Kaya çok mu dürüst Hülya'nın dürüstlüğünü tartışıyor. 'Kızımı alacağım' gibi açıklamaları saçma. Hülya'dan kızını kimse ayıramaz. Alıp da nasıl bakmayı düşünüyormuş alsın da görelim o zaman."

6 aydır beraberlerse niye Hülya'yla tatile çıkıyor?
"Ayrıca Kaya Bey, '6 ay önce başlamıştır Hülya'nın ilişkisi' derken hiç düşünmüyor mu acaba Hülya onunla kaç aydır tatile gidiyor. Her yerde beraberler. Hangi erkek böyle bir şeyi kabul eder. Söylediği yalanı kendisi ortaya çıkarıyor. Önce kendi söylediği yalana bir baksın ondan sonra konuşsun. Kendi yalanını ortaya çıkarıyor, hep beraber yaşıyorlardı. Nasıl altı ay önce başlar ki?"

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:19

İLGİLİ HABERLER