Spor
  • 27.3.2024 12:34

Avusturya basını milli hezimetle dalga geçti

Avusturya basınında Türkiye yorumu! "Ses getiren zafer"
A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile oynadığı hazırlık maçında 6-1 gibi hayal kırıklığı oluşturan bir yenilgi aldı. Avusturya - Türkiye maçı Avusturya basınında da büyük yankı uyandırdı.

AMilli Futbol Takımı, Avusturya ile oynadığı hazırlık maçında 6-1'lik ağır bir mağlubiyet aldı. ​Karşılaşma Avusturya basınında da büyük ses getirdi.

Avusturya'nın Türkiye karşısında elde ettiği bol gollü zaferi manşetlerine taşıyan gazeteler, Türkiye karşısında oynanan futbolu yere göğe sığdıramadı.

İşte Avusturya medyasında milli maçın yansımaları...

KLEINE ZEITUNG: "AVUSTURYA'DAN TÜRKİYE'YE KARŞI SES GETİREN ZAFER"

"Avusturya Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesi ikinci hazırlık maçında Ernst Happel Stadı'nda, muhteşem bir ikinci yarıyla Türkiye'yi 6-1 mağlup etti. Michael Gregoritsch hat-trick yaptı."

ORF: "AVUSTURYA, TÜRKİYE'Yİ DUVARA KARŞI OYNATTI"

"Avusturya Milli Futbol Takımı da Avrupa Şampiyonası öncesi ikinci sınavını bir şut çekme festivaliyle geçti ve Türkiye'yi 6-1 mağlup ederek üst üste beşinci galibiyetini kutladı."

Hayran dükkanı kızları (Resim: Mario Urbantschitsch)

KRONEN ZEITUNG: "AVUSTURYA'DAN GOL ŞOV: BUNDAN DAHA İYİSİ OLAMAZ"

"Türkiye'ye karşı 6-1'lik gol şovu. Takım patronu Ralf Rangnick, takımının ikinci 45 dakikadaki performansından çok memnun kaldı: 'Bundan daha iyisi olamaz!' Taraftarlar ise EURO 2024'ü sabırsızlıkla bekliyor ve Ernst Happel Stadı'nda şarkı söylüyorlar: 'Ah, ne kadar güzel'."

Steiermark Türkiye taraftarları Viyana Prater'de (Resim: Mario Urbantschitsch)

DER STANDART: "AVUSTURYA TÜRKİYE'YE KARŞI 6-1'LİK ÖFKELİ BİR GALİBİYET ALDI"

"Ralf Rangnick'in takımı, ikna edici performansın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılan rakibine karşı zafer elde etti. Takım korkutucuydu ve oyun boyunca kendilerini son derece geliştirebildiler. 6-1'lik zafer, üst üste beşinci galibiyet oldu."

OE24: "AVUSTURYA'DAN TÜRKİYE'YE KARŞI GOL FESTİVALİ"

"David Alaba, maçtan önce Türkiye'ye karşı cesurca 2-0'lık bir galibiyet tahmininde bulunmuştu, ancak görünen o ki takım arkadaşları onun tahminini aşmaya ve konuk takımı 6-1'lik bir şut şöleni ile Happel Stadyumu'ndan göndermeye karar verdiler."

HEUTE: "6-1'LİK GOL ŞENLİĞİ"

"Avusturya Milli Takımı, son dönemde oldukça formda olan Türkiye'yi Avrupa Şampiyonası öncesindeki sondan üçüncü hazırlık maçında 6-1 mağlup etti."

Güncellenme Tarihi : 27.3.2024 12:41

İLGİLİ HABERLER