Dünya
  • 29.4.2015 01:37

Ayak parmaklarını gören şok oldu

Sert geçen kış mevsiminde 4 odalı evlerinin her bir odası için vergi ödemeye zorlanan ancak ödeyemedikleri için kendi evlerinden tahliye edilen Keith ve Mitchell Keenan kışı çadırda geçirmek zorunda kaldı. Durum böyle olunca buz yanması sebebiyle 32 yaşındaki Mitchell ayak parmaklarını kaybetti. 62 yaşındaki babasına ise bunama teşhisi konulurken yaşlı adamın uyuz olduğu da anlaşıldı.

Mitchell Keenan yaklaşık 6 haftadır hastanede tedavi görüyor.  Buz yanığı teşhisi konan genç adam ayak parmaklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.  

Sert kış aylarını bir çadırda geçirmek zorunda kalınca genç adamın üşümekten ayak parmaklarının gittikçe karardığını gören babası ve halası Mitchell'ı zorla hastaneye gönderince korkunç olay aydınlandı. 

Olayın en acı tarafı 4 yatak odalı büyük bir evleri olmasına rağmen baba oğlun sokakta kalmak zorunda olması. Maddi açıdan zor bir kış geçiren aile, kanuna göre her bir yatak odası başına vergi istenen evlerinin  ödemelerini karşılayamayınca onları kendi evlerinden tahliye edildi.

Bir anda sokakta kalan baba oğul için 62 yaşındaki baba Keith’in kız kardeşi çadırı çözüm olarak gördü. Onlara çadır alan 54 yaşındaki Dawn Doyle, onları evine alamadığı için çok üzgün olduğunu ancak kendisinin de bekar bir anne olarak ancak geçinebildiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:46

İLGİLİ HABERLER