Asayiş
  • 24.10.2005 06:42

'AYAKLARIMA KAPANIP YALVARINCA TECAVÜZ ETMEDEN BIRAKTIM!..'

'UNICEF görevlisiyim' diyerek bir kız öğrenciyi kaçırıp 14 gün boyunca tecavüz eden zanlı, dün mahkemeye ifade verdi.

Kendini UNICEF yardım görevlisi olarak tanıtıp, ilköğretim okulu öğrencisi E.Ş.'ye 14 gün boyunca tecavüz eden G.M.A. dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Mahkemede suçunu itiraf eden tecavüz zanlısı, "Pişman değilim. Çünkü her ne kadar ağlasa da hoşlandığını sandım" dedi. Tecavüz zanlısının, E.Ş.'yi kandırmadan bir gün önce başka bir kızı kandırıp evine getirdiği ortaya çıktı.

Tecavüz ettiği E.Ş.'yi, "İşte sana yardım edecek gönüllünün evi burası. içeri girip bekleyelim. Sana hem yardım paketi verecek. Hem de para verecek" diyerek kendi gecekondusuna soktuğunu anlatan zanlı, "Odaya girince ellerini arkadan bağladım. Bağırınca ağzını da bağladım. Ellerini arkadan bağlayınca bana karşı koyamadı" dedi. E.Ş.'nin yanından 14 gün boyunca ayrılmadığını söyleyen zanlı, Tuvalete gittiğinde bile gözümün önünden ayırmadım. Karnım acıkınca yan gecekonduda oturan annemin yaptığı yemekten getirip E.Ş.'nin önüne de koyuyordum" dedi.

Tecavüz zanlısı G.M.A.'nın E.Ş.'yi evine kapatmadan bir gün önce de başka bir kızı kandırıp evine getirdiği ortaya çıktı. Tecavüz zanlısı mahkemede, "E.Ş.'den bir gün önce de başka bir kızı kandırıp evime getirdim. Ayaklarıma kapanıp yalvarınca tecavüz etmeden bıraktım" dedi. Gerçekten kız bulundu ve adli tıpta yapılan doktor muayenesinde tecavüze uğramadığı, bakire olduğu anlaşıldı. Zanlının geçen yıl da yine bir kızı kaçırıp tecavüz ettiği, ancak ailesinin şikâyetçi olmaması üzerine hakkında işlem yapılmadığı belirlendi.

Tecavüz zanlısının bir yıl önce, evlendiği karısının yaklaşık 6 ay sonra kocasını ve evini terk ettiği belirlendi. Zanlı, poliste karısıyla ilgili sorulara, "Anlaşamadık. Sık sık kavga ediyorduk. Evi terk etti" diye cevap verdi. Nöbetçi 7. Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanan zanlı Ulucanlar Cezaevi'ne konuldu. Zanlıyla birlikte gözaltına alınan annesi, kardeşi ve diğer yakınları ise, "Kendisine yardım ve yataklık etmedik. Zaten E.Ş.'yi kaçırdığını bilmiyorduk" deyince Nöbetçi Savcı tarafından serbest bırakıldılar.

/Kadir ERCAN - SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:49

İLGİLİ HABERLER