Spor
  • 26.10.2008 00:15

AYBABA'DAN OPERASYON SİNYALİ!..

Aybaba, kazandıkları 5 maçta takım ruhu içinde hareket ettiklerini ifade ederek, "Son iki haftadır bu özelliklerimizi kaybetmeye başladık. O yüzden bugünden itibaren hemen kampa gireceğiz ve hafta içerisinde oynayacağımız Eskişehir maçına tekrar eski halimize gelmeye çalışacağız" diye konuştu.
Takımdaki bazı oyuncularla ilgili yaptırımlar uygulayacağını vurgulayan Samet Aybaba, şöyle konuştu:
"Biliyorsunuz bizim ülkemizde iki tane maç oynayıp, 2-3 gol atan oyuncu dünya gündemine geliyor. Bu oyunculardan da artık yeteri kadar verim alamıyoruz. Ayakları yere basmıyor. Biz Anadolu takımları olarak bunu hep yaşıyoruz. Hep 'Yapmayın bunlar daha çok genç, çok çalışmaları lazım' diyoruz. Elimizde yetiştirebildiğimiz birkaç oyuncumuzu da bu şekilde erken kaybediyoruz. Takımımız bundan önceki oynadığı seviyeye gelmek zorunda. Bazı oyuncular ile ilgili kafamda bazı yaptırımlar var ve bunları uygulayacağım. Onların ayaklarını yere basmalarını sağlayacağım. 5 galibiyet bizim takıma yetti, rahatladılar. Tekrar 5 galibiyet alan ve iyi oynayan takım haline geleceğiz. Biz antrenmanda bile böyle goller yemiyoruz. Bu kadar basit goller yerseniz, maçta paylaşılmış oyuncuları bu kadar rahat bırakırsanız bu sonuç normaldir."
Bursasporlu futbolcu Mustafa Sarp ise maçta Alex'in sarı kart gördüğü penaltı pozisyonda hakemin doğru karar verdiğini savundu. Mustafa Sarp, "Ben de pozisyonu hakemle aynı açıdan gördüm. Alex kendini yere attı ve karar doğrudur" dedi.
Fenerbahçe'nin kötü gidişinin kimseyi aldatmaması gerektiğin kaydeden Mustafa Sarp, "Fenerbahçe büyük bir camia. Biz de bu skoru istemezdik. Maçın başında yediğimiz gol düzenimizi bozdu. Ancak ilk yarının sonuna kadar çok iyi bir performans gösterdik" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:59

İLGİLİ HABERLER