Spor
  • 14.5.2013 15:43

Aybaba'dan Seba'ya ziyaret!..

İnönü Stadı'nda oynanan son karşılaşmaya rahatsızlığı nedeniyle gelemeyen Seba'yı ziyaret eden Aybaba; "Kendisi son maçımıza gelememişti ama ben geldim. O'nunla olan ilişkimiz çok derin ve çok uzun yıllara dayanır. Kendisini çok seviyoruz. Tedavisi de iyi yöne gidiyor, umarız daha iyi olacak" diye konuştu.

Süleyman Seba da ziyarette yaptığı konuşmada son maça gidemediğini ama karşılaşmayı televizyondan takip ettiğini ve takımın durumundan memnun olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

"Ben Samet ile futbolcularını kutluyorum. Son maça biraz bakabildim. Genç ve iyi bir ekip kurmuş. Kendisine başarılar diliyorum. Futbol tatlısıyla-tuzlusuyla geçip gidiyor. Ama bu dönem biraz daha tuzlu oldu. Ben hepsini gönülden kutluyorum."

Seba, kendisine İnönü'deki son golü Holosko'nun attığının hatırlatılması üzerine esprili bir şekilde; "Biz ilk gollere bakıyoruz, önemli olan o" demekle yetindi. Ayrıca Süleyman Seba; 27 Kasım 1947'de oynanan AIK Stokcholm maçında attığı ilk golü de hala hatırladığını belirtip golü nasıl attığını anlattı.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:20

İLGİLİ HABERLER