Spor
  • 23.1.2014 01:49

Aydın Yılmaz'ın doktorundan açıklama

Sakatlandıktan sonra Elazığ Medical Park Hastanesi’ne kaldırılan Galatasaraylı genç futbolcu Aydın Yılmaz'ın ameliyat olacağı açıklandı.
Kulüp doktoru İnce açıklamasında, “Şu anda Aydın’ın bacağı atele alındı. Aydın’ı bu akşam İstanbul’a göstereceğiz. Yarın tekrar konsültasyon yapacağız. Daha detaylı tetkikler de yapacağız. Rahatlıkla söyleyebilirim ki Aydın ameliyat olacak. Medical Park Hastanesi doktorları ve sağlık ekibi bizim büyük yükümüzü kaldırdı. Onlara da teşekkür ediyorum. Genel durumunda bir sıkıntısı yok. Bizim korktuğumuz kırığın olmasıydı. Sahada yapılan müdahalede kırık yerine oturtuldu. En büyük korkumuz bir dolaşım sıkıntısı olabileceğiydi. Fakat hastanede böyle bir olumsuzluğun olmadığı tespit edildi. Bağlarda da yırtık olması nedeniyle iyileşmeyle alakalı bir süre vermemiz şu an için mümkün değil. Süreyi ameliyattan sonra konuşmak daha doğru olacaktır. Sakatlık talihsiz ama çaresiz değil. En kısa süre içerisinde sahalara geri dönüş yapacaktır. Sakatlığın oluşmasında zeminin büyük payı var. Çünkü gerçekten çok kötü bir zemin var. Maçtan önce de zeminden dolayı sakatlık olabileceği korkumuz vardı. Maalesef ki bu da başımıza geldi” dedi.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Baver Acar ise açıklamasında, "Yener Bey sağ olsun sahada gereken müdahaleyi yaptı gereken Grafi ve MR’lar çekilmiştir. Şu an için Aydı'nın genel durumu iyi. Çok şükür görünen travma kadar kötü bir şey beklemiyoruz. Ayak bileği çıktığı için ilk başta dolaşımda gitmişti. Ama şu an için her şey yolunda bir sıkıntımız yok. Zaten yarın Liv Hospital’de gerekli cerrahi müdahale yapılacak. Bundan sonraki süreç için daha net bilgi verilecektir. İki MR çekildi hem ayak bileği hem de diz MR’ı. Emin olmak için diz MR’ı çekildi. Dizde bir problemin olmadığını gördük” İfadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:17

İLGİLİ HABERLER