Spor
  • 29.9.2008 00:07

AYDIN:"ANKARAGÜCÜ SIKINTI ÇEKECEK BİR TAKIM DEĞİL"

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, maç sonrası yaptığı açıklamada, takım olarak galibiyeti istediklerini belirterek, Ankaragücü'nün sıkıntı çekecek bir takım olmadığını söyledi. Aydın, "Takım olarak istediğimiz sonucu aldık. Takımımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Seyircimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, ilk galibiyetlerini almanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "İlk yarıda üstün bir futbol sergiledik. Birçok gol pozisyonundan yararlanamadık. Gol atamadıkça futbolcular da stres oluştu. Son 10 dakika bizim için zor geçti. Neticede golü bulduk. Iglesias'ın gördüğü kırmızı kart sertlik nedeniyleydi. Hacettepespor'dan Orhan'ın gördüğü kırmızı kartı ise tam göremedim. Fakat ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligde ilk galibiyetimizi aldık. Ankaragücü, önümüzdeki maçlarda daha da iyi olacak" diye konuştu.
Hacettepespor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, Ankara derbisinde oynanan pozitif futboldan memnun olduklarını ifade ederek, "Oyuncularımı oynadıkları pozitif futboldan dolayı kutluyorum. Kötü bir golle mağlup olduk. Fakat Hacettepespor, pes etmeyen, mücadeleci, kadrosu zengin bir takım. Özellikle kırmızı karttan sonra iki takım adına da kopukluklar yaşandı. Oynanan futboldan memnunum. Hacettepespor, 5 haftada gerçek kimliğine büründü" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER