Spor
  • 1.3.2010 00:00

'AYDINUS FENERBAHÇE DÜŞMANIDIR!..'

İSTANBUL - Fenerbahçe'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 2-1 mağlubiyetin ardından tepkiler, mücadeleyi yöneten hakem Fırat Aydınus'a yöneltildi.
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, Aydınus'u sert bir şekilde eleştirdi.
Özdemir, Aydınus'un bu sezon Beşiktaş ile yaptıkları derbi maçta penaltılarını vermeyerek 3-0 mağlubiyete neden olduğunu savunarak, ''Fırat Aydınus maçın başından sonuna kadar kasıtlı hareketleriyle Fenerbahçe düşmanlığını bugün de devam ettirmiştir. Maalesef burada şampiyonluk yolunda çok önemli bir hasar almış bulunmaktayız'' ifadelerini kullandı.
Sarı-lacivertli takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi oynayamadığını kabul ettiklerini, ancak meseleye o açıdan bakmamak gerektiğini anlatan Özdemir, ''Burada bariz hakem hataları meydana gelmiştir. Bilhassa bir yardımcısının yaptığı bariz hatalar neticesinde 3 puandan mahrum olduk. İyi oynamadığımızı ben zaten kabul ediyorum. Hatalar olmasaydı belki Fenerbahçe futbol takımı bugün buradan 3-1 gibi bir galibiyetle 3 puan alıp Kadıköy'e dönecekti'' diye konuştu.
Başkan vekili Özdemir, Fırat Aydınus'un yönetimi konusunda şunları söyledi:
''Rakibimiz oynadığı futbolla bizi yendi. Onları tebrik ediyorum. Hepimizin maçı izlediği gibi başında sonuna kadar hakem Fırat Aydınus ile yardımcılarının yönettiği maçta çok önemli ve maçın neticesine tesir edecek bariz hatalar yapıldı. Maalesef bu hataların çoğunluğu kulübümüzün aleyhine olarak yapılmıştır. İlk yarının son saniyesinde attığımız gol, ofsayt iddiasıyla iptal edildi. Devamında Güiza'nın kaleciyle karşı karşıya kalarak bulacağı gol şansında ise rakip futbolcu sadece sarı kartla cezalandırılmıştır. Bu kartın rengi kırmızı olmalıydı. Devamında ise 79. dakikada Alex'in yaptığı ikili mücadeleyi hepimizde sarı kartın bile fazla olduğu düşüncesi varken, aniden çıkan kırmızı kartla takımımız 10 kişi kalmıştır.''

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 10:06

İLGİLİ HABERLER